Poziţia de membru al juriului la "Românii au talent" i-au adus Mihaelei Rădulescu vizibilitate şi critici cum n-a avut niciodată în cei douăzeci de ani de televiziune. Într-un text publicat recent de "Caţavencii", vedeta este ironizată cu aplomb.


Mihaela Rădulescu a ajuns să fie comparată cu "Paraziţii", într-un articol referitor la trupa de hip-hop apărută la mijlocul anilor 1990 şi intitulat "Paraziţii sunt bătrâni şi penibili".

"Există o vârstă la care e recomandat să lași pantalonii scurți și șapca întoarsă în cui. Preferabil până ajungi la 40 de ani, când trebuie să îți faci primul control la prostată", a scris Radu Alexandru în articolul de pe site-ul catavencii.ro.

"Cheloo s-a dus la X-Factor acum câțiva ani să demonstreze țării că în spatele vulgarităților se află, de fapt, doar un țăran simplu și, până la urmă, nici măcar atât de controversat. A reușit doar să insulte un gheu (singularul de la ghei) și să-și ia amendă", a explicat autorul, care a făcut astfel trecerea la Mihaela Rădulescu.

"Mihaela Rădulescu a insultat deja, la Românii au talent, 150 de minorități și grupuri sociale, și abia a început de o lună. Mihaela Rădulescu e un Cheloo de zece ori mai bun. Și nici măcar nu vrei să-i dai o scândură după ceafă, ca lui Cheloo. Vrei doar să îi torni o găleată de apă cu detergent în cap, să o legi de un calorifer cu cătușe, să-i pui o trusă de machiaj prea departe și să te uiți cum își roade membrele legate cu dinții, ca să ajungă la machiaj și să-și ascundă mecla năruită de timp, operații și șlițuri", a continuat Radu Alexandru.

Mihaela Rădulescu se află de o lună în atenţia opiniei publice din cauza prestaţiilor ca membru al juriului de la "Românii au talent". În urmă cu o săptămână a publicat pe blogul ei un comentariu contoversat despre homosexuali, iar acesta a generat un val nou de critici.

 
 
Loading...