Mihaela Rădulescu a avut o apariţie sexy în ediţia de marţi seară a show-ului culinar de la Pro Tv. Prezentatoarea Ferma a îmbrăcat o rochie mulată cu animal print, iar decolteul ameţitor i-a pus în valoare bustul generos, obţinut în cabinetul medicului estetician.


Mihaela Rădulescu a reuşit să-i încurce pe concurenţii Masterchef, nu neapărat cu ingredientele pe care le-a adus pentru bucătarii din concurs, ci cu apariţia ei. Diva, care a aterizat la Bucureşti direct de la Monaco, a intrat în platou într-o ţinută de infarct. A îmbrăcat o rochie mulată animal print cu decolteu adânc, cu care a atras imediat atenţia de cum a păşit în platou. I-a chemat pe concurenţi la banc cu farfuriile şi le-a apreciat eforturile depuse. Chefii în schimb, au fost ceva mai exigenţi decât diva de la Monaco. Astfel, marţi seara 14 concurenți au rămas în lupta pentru marele premiu pus la bătaie de PRO TV. Concurenților li s-au pus în față mai multe sortimente de brânzeturi. Cine nu a identificat sortimentul a ajuns în prima probă eliminatorie.

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu mastechef imbracta sexy
Mihaela Rădulescu, îmbrăcată sexy la Masterchef
foto: captură video Pro Tv

Raluca Podea preferă brânza de burduf

Raluca Podea, lăudată pentru preparatul ei pe care l-a denumit Ferma 2019, a reiuşit să ghicească ce era pe platou din cele 20 de feluri de brânzeturi.  "Eu întotdeauna miros tot. Chiar și un fruct înainte să îl consum, îl miros. I-am cunoscut mirosul și am ales numărul 20”, și-a justificat Raluca Podea întârzierea în a alege una din brânzeturile expuse în fața concurenților. Raluca a ghicit brânza de burduf, mai ales că este felul ei preferat din gama lactatelor, după cum a declarat fosta iubită a lui Florin Pastramă.

raluca_podea.jpg

raluca podea masterchef
Raluca Podea este concurentă în noul sezon Masterchef
foto: captură video Pro Tv

 

 

Citeşte şi:

 

Când începe noul sezon Masterchef cu noii juraţi 

Drama masterchef-ului Joseph Hadad, rămas văduv cu trei copii. Soţia i-a murit de cancer

 

Loading...