Mihaela Rădulescu a publicat un text pe blogul ei în care atacă comunitatea gay. Vedeta punctează că, din cauza „corectitudinii politice” şi a drepturilor minorităţilor sexuale, normalitatea pierde teren în faţa „ciudăţeniilor”.


Mihaela îşi începe textul spunând că nu crede că persoanele gay trebuie deranjate, dar nici ele nu trebuie să deranjeze majoritatea şi să se afişeze public sfidător, ci să „îţi facă treaba între patru pereţi”.

“Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă”, scrie Mihaela, pe blogul său.

«Ca orice mamă normală, vreau binele copilului meu»

Deşi ştie că unii vor percepe cuvintele ei drept intolerante, Mihaela mai scrie că nu vrea să renunţe la dreptul ei de a-şi exprima liber opinia. Ca mamă, ea nu vrea să îşi vadă copilul “nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv”.

“Aici a vorbit mama de băiat din mine, care are şi ea, ca şi orice minoritate din lumea asta, dreptul la opinie şi la liberă exprimare. Numai că, în momentul în care faci «greşeala» asta publică, toţi cei vizati te vor atacă ca hienele şi îţi vor demonstra că …ai dreptate – ei au tot felul de drepturi ciudate, ei vor respect şi toleranţă, dar să nu faci greşeala să-i ataci, că devin intoleranţi, iritaţi şi …victime. Iar noi, cei care am vrea să creştem şi ceva nepoţi şi să ne facem coc la nunta banală dintre băiatul nostru şi o …femeie, n-avem dreptul de a spune ce gândim. N-avem curajul de a spune ce ne place, ce ne convine şi ce nu. N-avem voie să stricăm bunătate de campanii pentru respectarea drepturilor minorităţilor, cu impresionante fonduri europene alocate, n-avem banalul drept de a le aminti că lumea a început de la Adam şi Eva, nu de la…Gheorghe şi Ion. Bănuiesc că Dumnezeu nu poate fi contrazis şi acuzat că a fost «politically» incorect….., dar eu voi fi …«decapitată» pentru că am îndrăznit să …spun ce gândesc, ca mama.

Lăsaţi-mi şi mie libertatea de opinie …ca mama, care nu vrea să-şi vadă copilul nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv. Ca orice mama normală din lumea asta, vreau binele copilului meu. Sigur, e problema mea ce consider a fi bine sau rău pentru el, aşa că vă invit la aceeaşi toleranţă şi la aceeaşi patimaşă respectare a drepturilor…omului. Cine ştie, poate, într-o zi, noi vom deveni o minoritate şi voi o majoritate, deşi sper din tot sufletul de om şi mamă, că lumea nu se îndreaptă numai în direcţii greşite, care contrazic toate principiile religioase, morale şi…fiziologice”, spune Mihaela Rădulescu.

«Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează»

Ea continuă în a spune că homosexualii nu sunt persoane normale şi îi roagă să nu agreseze visual copiii pe stradă cu stilul şi comportamentul lor.

“Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceti-o cu eleganţa, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi in fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi:)), ci respectaţi şi voi drepturile copiilor nostri de a creşte normal şi de alege…drept.

Normalitate arată din ce în ce mai bizar, pentru că trebuie să băgăm la înaintare termenul ..«politically correct». Dreptul la libera exprimare e tot mai schimonosit, pentru că tăcerea pare să se instaleze tot mai ….majoritar pe orice tema…minoritară. N-avem voie să rănim, să acuzăm şi să spunem ce gândim, trebuie doar să ne integrăm, să mergem cu valul european, să ne deschidem minţile – dar asta înseamnă, tot mai grav, să ne astupăm urechile, ochii şi gurile. Moartea simţurilor, victoria minorităţilor, cum ar veni…..”, mai scrie Mihaela Rădulescu.

«Îi admir pe cei decenţi, care nu sar calul»

Cu toate că atacă dur comunitatea gay, Mihaela susţine că ea nu are nimic cu homosexualii, că lucrează cu ei şi are prieteni care au această orientare, însă ei nu “sar calul”. Însă îi roagă pe cei care se manifestă în public, care cer dreptul de a se căsători şi de a adopta copii şi care fac spectacol să “nu mai atrageţi atenţia asupra ceea ce sunteţi”.

“Nu mi-aş ierta niciodată incapacitatea de a-mi folosi dreptul la libera exprimare, doar pentru că normalitatea pierde atâta teren în faţa ciudaţeniilor lumii moderne. Am prieteni gay, lucrez cu ei, nu manifest niciun fel de ură sau discreditare în faţa lor şi nici după ce părăsesc încăperea. Eu am reuşit să învăţ lecţia toleranţei. Şi chiar îi admir pe cei decenţi, mereu stilaţi, sensibili şi deştepţi, care nu sar calul în nicio direcţie. Dar n-am să reuşesc niciodată să înţeleg de ce trebuie să fiu de acord cu exagerările unora dintre ei, de le cele vestimentare la cele comportamentale, în public şi până la aberanta căsătorie între oameni de acelaşi sex , care mai cresc şi un copil în formula asta «inedita».

Eu vă voi accepta mereu şi nu vă voi discrimina niciodată, căci e alegerea voastră în viaţă. Dar mi-ar plăcea să înţelegeţi şi voi că aţi putea câştiga ceva mai mult respect şi înţelegere dacă n-aţi mai exagera, dacă aţi reduce din culorile ţipătoare ale spectacolul public, dacă v-aţi comporta normal, astfel încât să nu ne mai atrageţi atenţia asupra… ceea ce sunteţi”, mai spune Mihaela.

În plus, ea mai scrie că a dat un “Da” unui concurent travestit de la “Românii au talent”, pentru că era un dansator talentat, dar clipa a fost tăiată la montaj.

“La «Românii au talent» i-am spus unui concurent…travestit, care nu trecea oricum în etapa următoare, că-i dau un «Da» pentru deschiderea minţilor. Dar, ceea ce am spus în continuare a picat la montaj – adăugasem că mi-ar fi plăcut să ne arate că e dansatorul foarte bun pe care-l cunoşteam din alte spectacole, nu că e…gay…. Deci, am fost corectă…., dar pricinoasă, cum ar spune….minoritatea:))) , dacă ar avea umor”, încheie Mihaela Rădulescu.

Este cunoscută pentru relaţiile cu bărbaţi faimoşi şi cu bani

Mihaelă Rădulescu este cunoscută pentru relaţiile ei cu bărbaţi cunoscuţi. Ea a fost căsătorită de trei ori, prima oră cu Bogdan Rădulescu, în 1989, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu. motiv pentru care fostul soţ a dat-o în judecată. Mariajul celor doi nu a durat însă mai mult de câtva luni, iar, la scurt timp după divorţul de Bogdan, Mihaela s-a refugiat în braţele lui Dan Chişu, cu care a fost împreună timp de patru ani.
În 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., de care a divorţat pe motiv că ar fi înşelat-o. Ultima căsnicie a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Cei doi au împreună un băiat de 12 ani, Ayan.

În 2008, Mihaela s-a cuplat cu Dani Oţil, mai tânăr cu 11 ani decât ea. Relaţia lor s-a terminat în 2014, iar la scurt timp, Mihaela a început o idilă cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner. 

Într-un interviu acordat, la sfârşitul anului trecut, pentru Click!, unde a fost întrebată dacă mai crede în căsătorie şi dacă ar mai face încă odată acest pas, Mihaela Rădulescu a declarat: „Nu neapărat. Rămân fana iubirii profunde, dar căreia nu-i trebuie o cameră, un pat comun şi-o hârtie ca să existe, ci doar nişte emoţii şi trăiri stabile şi ameţitoare“.  
 

 

 

 
 
Loading...