A căzut în patima tatuajelor! Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi-a făcut un nou desen pe care l-a expus cu mândrie celor care o urmăresc pe reţelele sociale. Diva de la Monaco se laudă cu un tatuaj pe spate, acesta fiind al treilea pe care şi-l face în ultimele luni.


Zece luni au trecut de când Mihaela Rădulescu se afişează la braţul paraşutistului austraic Felix Baumgartner. În tot acest timp, jurata de la "Românii au talent" şi-a înfrumuseţat corpul cu trei tatuaje. Primul a fost un motto al iubitului ei pe care îl are desenat pe braţul stîng. Luna trecută, la plajă, diva de la Monaco a arătat un nou tatuaj în zona intimă, iar recent aceasta se pare că a trecut din nou pragul salonului căci are un desen nou pe spate. Vedeta a publicat pe reţeaua de socializare o imagine în care apare alături de fiul său, Ayan. Îmbrăcată cu o rochie cu spatele gol şi cu părul prins într-o coadă împletită, Mihaela Rădulescu a lăsat să se vadă micul ei "secret".     

mihaela_radulescu_tatuaj.jpg

mihaela radulescu tatuaj spate rochie decoltata
Mihaela Rădulescu are un tatuaj pe spate
foto: arhiva personală

În decembrie anul trecut, ea și-a etalat la un eveniment monden de la București, citatul pe care îl are imprimat pe brațul stâng “Learn to love what you have been taught to fear”, (nr. „Învaţă să iubeşti ceea ce ai fost învăţat să-ţi inspire teamă”), motto-ul parașutistului austriac Felix Baumgartner (45 de ani).

 
 
Loading...