Nou sezon iUmor a început în forță! Chiar din prima ediție, momentul în care Irena Boclincă a parodiat-o pe Viorica Dăncilă a devenit viral, așa că fiecare episod trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor celor de acasă. În ediția de sâmbăta aceasta, 2 martie, juratul Mihai Bendeac este pus într-o situație nouă: o concurentă sexy îi face un cadou neașteptat.


O concurentă îi va cere actorului să facă parte din numărul său, fără ca Mihai Bendeac să știe despre ce e vorba. ”Sunt extrem de timid, de anxios, îți dai seama cum mă simțeam eu acolo legat de scaun cu fata care dansa pe lângă mine?”, a spus acesta la final, când a primit și un cadou mai puțin obișnuit! Tânăra i-a lăsat ca amintire un obiect vestimentar, mai exact o piesă de lenjerie intimă! 

cadou_mihai_bendeac_iumor_2.jpg

iumor mihai bendeac
O concurentă îi va cere actorului să facă parte din numărul său
Foto: Antena 1

 

În fiecare sâmbătă, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Loading...