În ianuarie, Mihai Bobonete a fost internat de urgență la spital, după ce a acuzat dureri în zona plămânilor. Actorul din „Las Fierbinți” a trecut prin momente delicate.


Mihai Bobonete a fost operat de urgență și a stat în spital mai multe zile după intervenția chirurgicală. Vedeta de la ProTV a suferit un pneumotorax masiv - o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic. Din fericire, medicii au reușit să îl pună pe picioare. Actorul este recunoscător că a scăpat cu viață, iar recent a fost la radio unde le-a povestit oamenilor prin ce a trecut. 

„Eram foarte speriat înainte de operație”

Mihai Bobonete a fost prezent în emisiunea radio prezentată de Răzvan Exarhu la RockFm, vineri (1 februarie). Îndrăgitul actor a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme.

„Mă bucur că trăiesc și că sunt aici....era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic și mulțumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnele asistente, tuturor...M-a ajutat și doctorul care mi-a ținut un discurs motivațional înainte de operație. Mi-a zis să am încredere în mine, să mă gândesc frumos...că sunt un om bun. Chestia asta, să ți-o spună un om care nu te cunoaște. El a operat-o pe nevastă-mea, nu pe mine...Eram foarte speriat înainte de operație și a venit la mine și m-a ajutat, pentru că nu avea cine”, a povestit Mihai Bobonete la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”.

 

Loading...