Interpretul lui Bobiţă din serialul “Las Fierbinţi” (PRO TV) are eveniment mare în familie, toamna aceasta. După ce anul trecut l-a năşit pe Mihai Raiţ Dragomir şi pe soţia sa, și a fost și el năşit, la rândul său, de Octavian Strunilă şi de soţia acestuia, Oana, acum Mihai Bobonete (38 de ani) va îmbrăca din nou costumul de naș.


El și Cătălina îi vor cununa pe Cosmin Natanticu şi pe Eliza Georgescu. Actorul de comedie, fost concurent anul acesta la “Ferma vedetelor”, a decis să se aşeze la casa lui şi a stabilit ca această dată să fie pe 9 septembrie, când se va prezenta în faţa ofițerului stării civile. Iar după ce vor semna actele de căsnicie, cei doi şi invitaţii lor se vor distra într-un restaurant din “Pădurile Regale”.

fotografia_cu_care_au_anuntat_ca_familia_bobonete_le_va_fi_nasi.jpg

Fotografia cu care au anunţat că familia Bobonete îi va cununa
foto: arhivă personală

Invitația pe care au trimis-o nuntașilor este inedită și foarte amuzantă, fiind realizată sub forma unei citații la tribunal. Bobonete şi Natanticu se ştiu de ceva vreme şi chiar au colaborat de mai multe ori atât în spectacolele de stand-up comedy, cât şi la diverse emisiuni de televiziune, precum “Pe bune”, care a fost difuzată anul trecut la Pro TV.

cosmin-natanticu-sotie.jpg

Cosmin Natanticu și viitoarea lui soție, Eliza
foto: arhivă personală

invitatie_nunta.jpg

Așa arată invitația
Loading...