Mihai Bobonete și Robert Tudor fac echipă la Vocea României Junior. Actorul și magicianul vor prezenta show-ul de talente la care participă copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.


„Iubesc copiii și abia aștept să fiu în mijlocul lor în primul sezon Vocea României Junior. Ne vom distra, vom râde mult și vom asculta cele mai bune voci ale noii generații. Avem trei antrenori cu experiență, care îi vor ajuta pe cei mici să meargă mai departe indiferent de rezultat și să nu renunțe la visul de a cânta, iar eu și Robert vom fi alături de ei și le vom aduce românilor un show de neuitat”, a declarat Mihai Bobonete, într-un comunicat dat presei.

La rândul său, carismaticul magician Robert Tudor s-a arătat de-a dreptul încântat că va prezenta show-ul de la Pro Tv: „Sunt bucuros să prezint această emisiune, care va intra în casele tuturor românilor, alături de prietenul și nașul meu, Mihai Bobonete. Să lucrez cu copiii este ceea ce iubesc să fac. Știu că voi plânge de bucurie și de uimire pentru acești copii, care vor veni să cânte cu voci de înger. Aștept cu nerăbdare să începem filmările și, dacă cei mici ne vor uimi cu vocile lor, eu îi voi încânta pe toți cu numere de magie. Va fi o Vocea României Junior magică!”.

robert_tudor.jpg

robert tudor vocea romaniei junior
Robert Tudor face echipă cu Mihai Bobonete
Foto: Pro Tv
 
 
Loading...