Tornada din Grecia, care a ucis 7 persoane, printre care și o româncă și fiul ei de 8 ani, a băgat groaza și în actorul Mihai Bobonete, care a trăit live momentul. Vedeta PRO TV se află în vacanță și a recunoscut că a scăpat ca prin minune din furtuna devastatoare.


Interpretul lui Bobiță din serialul "Las Fierbinți" (PRO TV), Mihai Bobonete, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs joi noapte (11 iulie), în peninsula Halkidiki, dar și în alte zone din nordul Greciei. Mihai Bobonete se află în această perioadă în vacanță și spune că a văzut moartea cu ochii în timp ce stătea la o terasă, iar afară s-a iscat uraganul

"Ce să va mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi. Aici, în Grecia, am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terasuca aia și să vedem ce se aude, era ca un șuierat așa ... În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost... Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm...”, a povestit Bobonete pe Facebook.

Șase morți, printre care și doi români

Doi turişti români, o femeie şi un copil, au murit în Nea Plagia, după ce acoperişul restaurantului în care se aflau s-a prăbuşit în timul unei furtuni care a afectat nordul Greciei, anunţă BBC, care precizează că numărul victimelor se ridică la şase. Tornada a durat aproximativ 20 de minute, potrivit unor martori intervievaţi de postul public grec de televiziune ERT. Un rus şi fiul său în vârstă de doi ani au fost ucişi la un hotel, în urma căderii unui copac, în staţiunea balneară Kassandra, la aproximativ 70 de kilometri de Salonic, al doilea cel mai important oraş din Grecia, potrivit unei surse din cadrul poliţiei. La Propontida, o localitate situată în apropiere, un cuplu ceh a murit după ce rulota în care se afla a fost luată de vânt.

Citește și:

VIDEO Tornadă în Grecia. O româncă și fiul ei au murit striviți de un acoperiș. Alți patru turiști uciși

Insula Creta, sub ape! Inundațiile catastrofale din Grecia i-au făcut pe oameni să se refugieze pe acoperiș

 

 
 
Loading...