Gabriel Cotabiţă, Andreea Bălan, fostul premier Mihai Tudose, Florin Busuioc sunt doar câteva dintre personalităţile care s-au confruntat cu probleme grave la inimă, fiind în evidenţă fie cu infarct, fie cu stop cardiorespirator. Mihai Constantinescu se află şi el internat la Spitalul Floreasca, în stare gravă, după ce luni, 13 mai, a suferit un stop cardiac, medicii fiind nevoiţi să-l resusciteze timp de 10 minute. Cu două operaţii pe inimă la activ, îndrăgitul solist ne declara, în noiembrie 2018, că îi ţine pumnii lui Busu să-şi revină după infarctul suferit la Craiova. Acelaşi lucru îl fac acum pentru el toţi colegii, fanii şi prietenii.


Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, este în comă, asistat de aparate, în secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca. Solistul a avut probleme şi în urmă cu două luni, când a ajuns la Spitalul Universitar cu tensiune oscilantă, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte. Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: acum 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. A fost îndreptăţit să vorbească, la vremea respectivă, despre infarctul suferit de Florin Busuioc (56 de ani) pe 6 noiembrie, pe scenă, la Craiova, unde a susţinut o piesa de teatru.

mihai-constantinescu-sarutat-de-sotia-lui_.jpg

Mihai Constantinescu, alături de soția lui, Simona Secrier
Mihai Constantinescu, alături de soția lui, Simona Secrier

Mihai Constantinescu: ”Afecțiunile cardiace sunt bolile secolului”

”Viața de artist este diferită de cea a unui om normal. Sunt alte emoții, alte stresuri. Afecțiunile cardiace sunt oricum bolile secolului. Dar sunt convins că Busu își va reveni rapid, mai ales că a fost adus la București. La el a fost mai simplu decât în cazul meu, iar odată intervenția reușită sigur va fi bine. Important este să ducă de acum o viață liniștită, să renunțe la teatru și să rămână doar cu munca din televiziune. Eu și soția mea îl respectăm tare mult și a fost un șoc pentru noi când am aflat ce i s-a întâmplat. Ne dorim să-l revedem cât mai repede la televizor. Am un prieten, spre exemplu, care are montate trei stenturi și este șofer pe o mașină de mare tonaj, merge în delegații și este perfect sănătos. Deci se poate și așa”, ne-a declarat maestrul Mihai Constantinescu în noiembrie 2018.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: «Doar un miracol îl mai poate salva»

Ministrul Sănătății despre Mihai Constantinescu: ”Din păcate, este în stare foarte gravă”

În luna martie a fost internat la Spitalul Universitar

Mihai Constantinescu (73 de ani) a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București. „Sunt bine şi voi fi şi mai bine. Afecţiunea mea necesită tratament de lungă durată şi trebuie să rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine. Când voi pleca de aici voi fi un om foarte sănătos şi abia aştept să merg să mă plimb prin ţară”, spunea, la momentul respectiv, Mihai Constantinescu, la Antena Stars. Iată că starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar luni, 13 mai, solistul a suferit un stop cardiac acasă. A fost găsit inconștient de soția lui, Simona Secrier, care a sunat la 112. Medicii l-au resuscitat timp de 10 minute, însă în momentul de față solistul se află în moarte cerebrală, la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca. Artistul a mai suferit, în timpul nopții, un stop cardio-respirator și o hemoragie cerebrală.

 
 
Loading...