După aflarea veștii că Mihai Constantinescu a murit, două dintre cele mai importante femei din viața acestuia, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, au rămas împietrite de durere, neașteptându-se la această turnură a situației. Acestea au anunțat decesul artistului în mediul online, acolo unde i-au scris acestuia și mesajele lor emoționante de adio.


Mihai Constantinescu a cedat în lupta cu problemele de sănătate de care suferea, chiar dacă doctorii anunțau recent, spre bucuria familiei, a apropiaților și a admiratorilor acestuia, că artistul își revenise din curând din coma în care a stat patru luni. Chiar dacă în trecut au mai circulat știri în spațiul media care anunțau moartea interpretului, de data aceasta decesul acestuia a fost confirmat și de actuala soție a lui Mihai, Simona Secrier, dar și de fosta parteneră a acestuia, Mihalea Constantinescu.

Mesajele dureroase de adio ale fostei și actualei soții a lui Mihai Constantinescu

Cele două femei îndurerate au apelat la rețelele de socializare pentru a-i transmite cântărețului ultimele lor mesaje și gânduri, dar și pentru a-i anunța pe fanii acestuia cu privire la deces. Recent, când pe internet s-a propagat o știre falsă potrivit căreia Mihai Constantinescu ar fi murit atunci, Mihaela Constantinescu a susținut că la auzul veștii împietrise de durere. „Este inuman ce se întâmplă. O să îi dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia.

mihaela-constantinescu.jpg

Mesajul publicat de Mihaela Constantinescu
Foto: Facebook

Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă şi în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu ştii cum poate să reacţioneze un om. Mihai este într-o situaţie delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare şi asta facem. Eu şi Simona (n.r. Secrier- actuala soţie a lui Mihai Constantinescu) mergem de trei ori pe zi la spital", a spus Mihaela Constantinescu pentru Click!, la momentul respectiv.

În prezent însă, se pare că Mihaela nu a putut scăpa de ceea ce i-a fost cel mai frică. Ea a fost printre primele persoane care, de altfel, a anunțat și moartea fostului ei soț. „Dragii mei, Mihai a plecat....Îi voi plânge sufletul toată viața mea”, a scris aceasta în mediul online. Chiar dacă au divorțat, iar artistul și-a refăcut viața, Mihaela i-a purtat mereu grija acestuia, vizitându-l adesea la spital cot la cot cu actuala lui soție, după ce cântărețul a suferit stopul cardio-respirator care, în cele din urmă, i-a fost fatal. 

mihai-constantinescu-sarutat-de-sotia-lui_.jpg

Mihai Constantinescu, alături de Simona Secrier
Foto: Arhivă personală

Simona Secrier, actuala parteneră a lui Mihai Constantinescu, și-a exprimat la rândul ei sentimentele dureroase ce o încearcă în aceste momente grele, după aflarea veștii morții soțului ei. În dreptul unei imagini cu acesta din tinerețe, Simona a fost prima care a anunțat tragica veste, pe rețelele de socializare. „Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu”, a fost mesajul Simonei, care a fost nedezlipită de spitalul în care soțul ei a fost internat, în toată această perioadă. 

 
 
Loading...