Emisiunea „Sinteza zilei” de luni, 15 februarie, a fost specială, în condiţiile în care toate vedetele de la Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars au venit alături de Mihai Gâdea după ce ANAF a anunţat trustul Intact că are la dispoziţie cinci zile pentru a elibera sediile intrate în posesia statului român.


ANAF a trecut la acţiune la un an şi jumătate de la condamnarea lui Dan Voiculescu şi decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti care stabilea recuperarea de către stat unui prejudiciu de 60 de milioane de euro. Aceasta însemna inclusiv trecerea clădirilor Intact Media Group în proprietatea Ministerului de Finanţe. Terenul pe care au fost ridicate a aparţinut Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), iar grupul de firme Grivco l-a cumpărat în condiţii ilegale, potrivit instanţei. De aici, prejudiciul creat şi condamnarea la 10 ani de închisoare a lui Dan Voiculescu.

Luni seară, Mihai Gâdea a chemat vedetele Antenelor pentru a lupta alături de el împotriva „abuzului” făcut de ANAF. Au fost prezenţi, de la Antena 1 şi Antena Stars, Dan Capatos, Dan Negru, Răzvan Simion şi Dani Oţil cu asistenta lor, Flavia, Mihai Morar, Simona Gherghe, cărora li s-au alăturat realizatorii şi prezentatorii de la Antena 3, plus invitaţii obişnuiţi au postului de ştiri.

sinteza_zilei_1.jpg

sinteza zilei
Vedetele Antenelor au făcut front comun împotriva înştiinţării ANAF
captură Antena 3

Pe parcursul emisiunii, au tronat pe ecran mesaje precum „Antena 3, în uriaş pericol”, „Guvernul aruncă în stradă 5 televiziuni” şi „Încălcare gravă a libertăţii de exprimare”.

sinteza_zilei_2.jpg

dacul
Dacul liber, nelipsit de la protestele din ultimii ani, a venit în platoul Antenei 3
captură Antena 3

antena_3_sinteza.jpg

mihai gadea dan negru
Mihai Gâdea şi Dan Negru, omul audienţelor-record ale Antenei 1
captură Antena 3

razvan.jpg

razvan simion carmen avram
Răzvan Simion şi Carmen Avram
captură Antena 3

simona_gherghe.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe a stat cuminte printre invitaţi
captură Antena 3

mihai_morar.jpg

mihai morar
Mihai Morar
captură Antena 3
 
 
Loading...