După ani buni în care a apărut pe micul ecran în postura de prezentator al "Cronicii cârcotașilor" de la Prima TV, Mihai Găinușă a luat o pauză de la lumea televiziunii și s-a concentrat pe o altă mare pasiune a sa, radioul. Cu toate acestea, Găinușă nu poate sta departe de lumina reflectoarelor, așa că din 17 octombrie se întoarce pe sticlă.


Cadrul de desfășurare ales de realizatorul matinalului "7 Dimineața" de la Radio Seven este TVR 1, acolo unde, de luni până vineri, va aduce în casele telespectatorilor "Știrile de mâine", 

"Persoană fizică neautorizată, particular serios, prestez de pe 17 octombrie servicii complete de realizator/prezentator de televiziune. Demolez calificat zidărie politică, aplic tencuieli decorative în showbizz, montez acuzații la Parchet, zugrăvesc viața în culori vesele. Program luni-vineri, de la 22, 30. La TVR 1", a anunțat Mihai Găinușă pe pafina sa de Facebook.

Emisiunea sa este un fel de corespondent al show-ului "Starea Nației", pe care Dragoș Pătraru îl realiza la televiziunea publică și pe care, din august, l-a mutat la DIGI24.

Loading...