Actorul Mihai Mitoşeru (44 de ani) a mărturisit că este un munte de tristeţe după recentul divorţ de Noemi, femeia pe care a iubit-o enorm, timp de 13 ani. Deşi el a făcut tot posibilul ca ea să-i mai acorde o şansă, iată că luna trecută au dat cu subsemnatul la notar, Mihai revenind astfel în rândul burlacilor.


După acest episod dureros, el a decis să se concentreze mai mult pe muncă, unde beneficiază şi de câte un umăr pe care să-şi plângă soarta. Miai Mitoşeru s-a pozat recent alături de senzuala Daniela Crudu (30 de ani), colega lui cu care prezintă evenimente, îndeosebi într-o sală de jocuri de noroc. În dreptul fotografiei a postat pe conturile sociale un mesaj amuzant: ”Azi, în plină sărbătoare/ Cu colega cea mai tare/ Ne-am gândit să colindăm/ Şi  apoi să vă urăm/ La mulţi ani cu sănătate!/ Şi mulţi bani, Dacă se poate/, În special Nico şi Nicu/ Crudu şi-a acoperit buricu’/ Şi la anu’ care vine/ Să vă fie cel mai bine”.

6-7-vedete-mantea.jpg

Cu Andreea Mantea, colega lui din televiziune

 

Dar Mihai este consolat şi de Andreea Mantea (33 de ani), rivala lui de la ”Se strigă darul!” (Kanal D), emisiunea difuzată sâmbăta, de la orele 20.00, şi clasată pe primul loc în topul audienţelor, performanţă cu care Mitoşeru s-a mândrit pe Facebook.

 
 
Loading...