Fostul component al trupei AXXA a trecut în urmă cu un an și două luni prin cea mai grea perioadă din viața sa, atunci când și-a pierduit unicul copil. Azi, 16 ianuarie, Ioana Emily Hope ar fi împlinit 11 ani, iar tatăl îndurerat a scris un mesaj emoționant pe Facebook.


”Te iubesc înger și te voi iubi în veci... Astăzi te-aș fi strâns în brate, ți-aș fi sărutat obrajii și ți-aș fi spus La Mulți Ani! Te iubesc nespus de aici, de pe pământ, puiul meu drag!”, a scris Mihai Onilă pe Internet. Pe 24 noiembrie 2016, o veste tristă, venită din străinătate, a şocat pe toată lumea. Mihai Onilă, fostul solist din trupa AXXA, destrămată în 2004, şi-a pierdut unicul copil. Fetița lui de doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a decedat în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier. Mihai, soția lui și fiica lor s-au mutat de ceva vreme în Belgia, acolo unde s-a și întâmplat nenorocirea. Este greu de descris durerea celor doi părinţi, mai ales că boala a venit pe neaşteptate, iar medicii le-au spus, fără menajamente, că nu pot face nimic ca să le salveze copila. De la descoperirea tumorii, doctorii i-au mai dat Ioanei doar şase luni de trăit.

onila_cu_sotia_si_fiica.jpg

mihai onila fetita, mihai onila axxa, mihai onila, mihai onila fetita moarta, tumoare pe creier, trupa axxa, fostul component al trupei Axxa, axxa, emily hope, ioana emily hope, fetita mihai onila a murit
Mihai, Adriana şi micuţa Ioana iubeau să facă vacanţe împreună
foto: arhivă personală
 
 
Loading...