Dor și amintiri. Cu asta se înconjoară Mihaela Constantinescu, după moartea bărbatului pe care l-a iubit nebunește. Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a scris azi (28 iulie) un mesaj emoționant pe Facebook, în dreptul unor poze de la cununia ei cu marele artist. S-au împlinit 40 de ani când s-au cunoscut.


Mihaela Constantinescu (59 ani), prima soție a lui Mihai Constantinescu, îl plânge și acum pe artistul care a murit la 73 de ani, pe 29 octombrie 2019, după ce a stat 5 luni în comă. Ea a publicat un mesaj emoționant, dar și imagini de colecție de la căsătoria ei cu Mihai. ”S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut... și nu ne-am despărțit niciodată... Trăiești în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața mea. Îți mulțumesc pentru «Lumea Minunată» de care ne am bucurat împreună și îți plâng amintirea în fiecare zi”, a scris Mihaela pe Facebook. 

mihaela-mihai-constantinescu_3.jpg

Mihaela și Mihai Constantinescu, tineri și îndrăgostiți
foto: arhivă personală

Chiar dacă femeia a recunoscut că nu s-a bucurat de fidelitatea lui Mihai, ea spune că dragostea lor a fost sublimă. Iată cum s-au amorezat! "I-am luat un interviu pentru Cercul de ziaristică al Palatului Pionierilor când aveam 12 ani și el, 26. Ne-am reîntâlnit la nunta lui Bjön Borg cu Mariana Simionescu (n.r. nunta a avut loc acum 40 de ani, în 24 iulie 1980). Eu venisem cu Ilie Năstase și cu iubita lui. M-am dus la Mihai și i-am spus «Ce mai faci?». Îmi făcea plăcere să vorbesc cu el, i-am povestit despre bunicii mei și Mihai m-a rugat să-l duc și pe el acolo, pentru că el nu are rude la țară. Așa a început relația noastră", povestea Mihaela Constantinescu în 2011, în deja celebrul interviu pentru Revista Tango.

mihaela-mihai-constantinescu_1.jpg

Mihaela și Mihai Constantinescu, la cununia civilă
foto: arhivă personală

"M-a cerut de nevastă în pădurea Pustnicu"

Cei doi au fost soț și soție până în 2013, când s-au separat doar în acte, nu și sufletește. Chiar dacă Mihai s-a recăsătorit cu Simona Secrier, o altă femeie care l-a adorat, el și Mihaela au rămas legați de prietenie și de grija pe care și-o purtau unul celuilalt. "M-a cerut de nevastă în pădurea Pustnicu, în genunchi, pe pământul umed, cu ochii în lacrimi. Chiar dacă își promisese că nu se va căsători niciodată cu nimeni, tocmai pentru a se simți liber, la 40 de ani voia să se căsătorească cu mine", spunea Mihaela în "Tango".

Citește și:

Mihai Constantinescu a împlinit 73 de ani. Adevărul despre cum a fost prins în pat cu Anastasia Lazariuc

Marile iubiri ale lui Mihai Constantinescu, unite de suferință: fosta soție, la biserică, actuala, la spital

 
 
Loading...