După ce depune tot mai multe eforturi să arate tuturor cât de bine se menţine în formă, iată că, de această dată, Mihai Trăistariu (35 de ani) vrea să demonstreze că se pricepe şi... să schimbe singur roata automobilului.


Oara domniţele care îl admiră pe artist vor rămâne impresionate după ce vor vedea că Mihai Trăistariu îşi schimbă singur roata la maşină, după ce a făcut pană?

traistariu.jpg

schimbat roata masina mihai traistariu
Mihai Trăistariu şi-a schimbat singur roata la maşină, după ce a făcut pană
Foto: Arhivă personală

Incidentul a avut loc recent, undeva pe autostrada Bucureşti-Constanţa. Solistul a vrut cu tot dinadinsul să arate prietenilor virtuali că nu are nicio problemă să îşi rezolve singur pana la maşină, prima pe anul 2015.
"Băiat descurcăreț..., pregătit pentru orice! P. S. : Prima pană pe anul ăsta!", a mărturisit artistul amuzat, pe contul personal de Facebook.

Reacţia domnişoarelor nu a întârziat să apară: "Frumuşel, drăgălaş, descurcăreţ", "Te pricepi foarte bine!", "Eşti băiat de băiat!", au scris prietenii virtuali, pe Facebook.

Vă amintim, totodată, că implantul de păr, lucrările dentare, vizitele la saloanele de cosmetică şi la sală l-au ajutat mult pe artist să-şi promoveze noul album, "Change", dar şi să aibă succes la femei.

 
 
Loading...