Mihai Trăistariu (41 de ani), cântărețul care a dat lovitura în 2006, cu piesa ”Tornero”, la Eurovision, se ocupă intens de look-ul lui.


Recent, acesta  a trecut pragul unui salon de înfrumusețare din Constanța, orașul în care locuiește, și s-a lăsat pe mâna tinerilor angajați.

12_3.jpg

Mihai s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist

Mihai s-a fotografiat în timp ce un hair-stylist îi vopsea cu o pensulă barba albită, dar și podoaba capilară, într-o nuanță naturală: ”Gata, m-am enervat, m-am vopsit, m-am tuns, m-am aranjat”, a spus el. Mândru, artistul și-a postat pe contul de Facebook fotografia finală, fanii lui, și are cu miile, lăudându-l pentru inițiativă. Mihai a suferit mai multe implanturi de păr, atât la clinicile din România cât și din Turcia, din dorința de a reveni la pletele din anii studenției, când se  pregătea să devină profesor de matematică, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. În plus, el merge zilnic la sala de sport, unde trage de fiare în disperare. Acum se laudă cu un abdomen plin de pătrățele, pe care poate juca șah.  

Loading...