Mihai Trăistariu, în vârstă de 39 de ani, este hotărât să facă schimbări radicale odată cu venirea primăverii. Nu ne referim la curăţenia general sau la reamanejarea aprtamentului, ci la modificarea stilului de viaţă. Iată ce a decis cântăreţul şi care sunt paşii pe care îi urmează pentru a-şi duce la îndeplinire planul.


Mihai Trăistariu, artistul care a reprezentat România la Eurovision în anul 2006 şi a reuşit să obţină locul patru, are mare grijă de sănătatea sa şi pune preţ pe aspect. Acest lucru este evident pentru oricine aruncă o privire pe conturile de socilaizare ale cântăreţului. Ele abundă de fotografii din diferite unghiuri, în care Mihai se laudă admiratorilor cu aspectul său fizic.

mihai_chiloti_0.jpg

mihai trăistariu
Mihai a fost criticat de fratele său din cauza fotografiilor pe care le încarcă pe paginile conturilor de socializare
Foto:Arhivă personală

Se pare că artistul nu se mulţumeşte doar cu afişarea abdomenului şi a lenjeriei intime în mediul online şi a decis să facă un pas înainte pentru creşterea stimei de sine. Mihai a hotărât să renunţe la carne şi să devină, peste noapte, vegetarian. Pentru a-şi convinge admiratorii că planul său este unul bine pus la punct a scris un mesaj pe pagina de Facebook în care a explicat care sunt etapele pe care trebuie să le respecte.

„Prima zi fără carne. Aseară m-am hotărât să devin vegetarian. Pentru a două oară în viață. Ziua de azi a decurs normal. Două ouă fierte dimineață și o cafea. La prânz am mâncat în fugă, la mall în București: fasole, salată de varză, salată de vinete, pâine, prăjitură, apa plată. Seara, pe la 19.00: brânză cu mămăligă și smântâna, cartofi gratinați, clătite cu dulceață, suc. Ce ușor e! Ce atâta carne? Motivul meu e simplu și are strictă legătură cu ființele vii și cu dreptul lor la viață. Atât. Vorba Irinei Loghin:”da’ ce ?! … eu mănânc cadavre ?”. #vegetarian #sănătate #tinerețe #frumusețe. Tot ce am de făcut acum e să-mi calculez cu precizie necesarul de vitamine și minerale și să suplinesc acel B12 care nu prea iese la socoteală, ca să nu am carențe. Simplu ca bună ziua”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Mihai Trăistariu, dependent de implanturile de păr

Mihai Trăisatriu are patru implanturi de păr, căci se declara nemulţumit de rezultatul pe care îl obţinuse după ce medicii esteticieni interveniseră de trei ori pentru a-i oferi podoaba capilară mult dorită. El a păşit în platoul Agenţia VIP cu puţin timp înainte de a-şi face cel de-al patrulea implant şi a dezvăluit care erau metodele pe care le folosea pentru a ascunde faptul că suferea de calviţie. “După cele trei implanturi îmi rămăsese o porțiune goală. Nu știam cum să maschez chelia. Înainte îmi dădeam cu mascara în zonă ca să o colorez. Simțeam nevoia să scap de povară. Cred că mă vindec 100%. La primele injecții simt că transpir. În prima noapte nu o să dorm, primele zece zile nu mă ating de nimic, să nu dau cu capul de mașină”, a spus Mihai Trăistariu la „Agenția Vip”.

Mihai şi fratele său nu şi-au vorbit ani întregi

Mihai Trăistariu (39 de ani) şi fratele său mai mare, Vasile Trăistariu (43 de ani), s-au ”înţepat” ani la rând, în emisiuni tv. În timp ce solistul îl acuza că îi toacă banii, vestitul pictor l-a criticat aspru pentru modul în care alege să se expună în mediul online.

14-vedete-2_38.jpg

Cântăreţul şi Vasile, fratele său, au decis să îngroape securea războiului
Foto:Arhivă personală

După ani întregi de conflicte, cei doi fraţi au decis să îngroape securea războiului şi să se înţeleagă din nou ca în vremurile bune. Mihai l-a vizitat de fratele său de Crăciun, iar revederea a fost una emoţionantă, căci s-au vărsat lacrimi de ambele părţi.

 

 

Loading...