Mihai Trăistariu a povestit despre momentele grele prin care a fost nevoit să treacă, pe parcursul copilăriei sale, din cauza durelor bătăi din familie. Tatăl său obișnuia să o bată pe mama acestuia, iar Mihai asista, din păcate, la scenele de violență.


În timpul emisiunii „Răi da' buni”, Mihai Trăistariu a dezvăluit modul în care a decurs mariajul părinților lui. Acesta a povestit că cei doi ajunseseră să doarmă în paturi separate, iar violența domestică era la ordinea zilei. El împreună cu cei trei frați ai săi asistau neputincioși la durele momente în care tatăl său își pierdea cumpătul și își lovea soția. Mihai a povestit totuși că, în ciuda violenței tatălui, el nu a fost bătut decât o singură dată, când din joacă, era să dea foc casei în care locuiau. „Cu toţii avem o poveste. Fiecare poveste e individuală, frumoasă sau nu. Trebuie să precizez că părinţii mei nu mai trăiesc, amândoi. (...) În ziua de azi noi ne înţelegem bine, cei patru fraţi.  Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu. Eu eram prea micuţ, la 13, 14 ani nu reţin mult”, a explicat Mihai în cadrul emisiunii.

mihai_traistariu_slabit.jpg

În ciuda declarațiilor, Mihai consideră că a avut parte de o copilărie fericită și este mereu cu zâmbetul pe buze
Foto: Instagram

Cu toate acestea, artistul nu se consideră marcat de cele întâmplate și este de părere că a depășit acele momente, susținând chiar că, în viziunea lui, copilăria sa a fost una fericită. Însă, în ceea ce privește relația pe care a avut-o cu tatăl său, Mihai consideră că nu au fost niciodată apropiați, fiindu-i frică de el. „Nu îmi amintesc să fi vorbit cu tata mai mult de 100 de cuvinte toată viaţa. Nu aveam curaj să vorbesc cu el. Îi spuneam mamei să îi spună ce aveam de spus. Avea o doză de nebunie”, a mai spus Mihai Trăistariu, adăugând că oamenii ar trebui să renunțe la violență și să fie mai cumpătați în cadrul familiei. 

 

 

Loading...