Mihai Trăistariu e foc și pară după finala Eurovision România din acest an. Solistul nu a reușit nici în 2018 să obțină victoria, dar înfrângerea nu-l demoralizează, dimpotrivă. Cântărețul ia în calcul două variante pentru viitorul său, iar una dintre ele e să reprezinte altă țară la competiția muzicală.


După finala de duminică, 25 februarie, Mihai Trăistariu spune că a primit numeroase mesaje de încurajare de la admiratori, iar de două zile, nici el nu mai contenește să-și informeze prietenii virtuali cu părerile pe care le are despre presupusele dedesubturi din etapa națională a Eurovisionului: „A 9-a finală Eurovision românească...e un record pentru România, împreună cu recordul meu de punctaj (172 de puncte), obținut cu «Tornero» în 2006 în Grecia...iată că dețin deja două recorduri legate de Eurovision.”

În consecință, solistul ia în calcul două opțiuni pentru anul viitor: „M-am gândit mult și... pentru anul viitor am două variante (le-am luat în calcul chiar după sfaturile voastre!). vi le anunț de pe acum, ca să nu-mi reproșați vreodată că nu ați știut:

Varianta 1: Fie particip din nou la Eurovisionul românesc cu o piesă ritmată, «ajutat» de o Casă de Discuri, cum se întâmplă de ceva timp cu câștigătorii Eurovision România. De câțiva ani fug de Casele de Discuri pentru că nu câștigi niciun ban cu ele! Din păcate, voi nu știți asta! Ei iau tot...iar tu rămâi cu...promovarea!

Varianta 2: Particip pentru altă țară cu o piesă WOW...indiferent dacă e lentă sau ritmată...Iar aici am mai multe variante! Doar că...Moldova m-ar tenta pentru că se vorbește limba română, iar eu concertez des acolo și am un succes teribil. Malta m-ar tenta pentru că «Tornero» a stat vreo șase luni pe locul I în 2006, la radiourile lor. În plus, am primit și o stea pe Bulevardul Celebrităților din Malta și am fost în concerte în aer liber la ei de nouă ori. Și invitat în zeci de emisiuni Tv și radio...Singura problemă în cele două țări este că ei permit în concursul Eurovision...interpreti străini...DOAR dacă vor cânta în duet cu un artist local. Și aici nu mă încântă deloc ideea...Adică ar trebui să împart melodia în două..Hm...Să Văd...În concluzie: în 2019 ORICUM mă reîntorc la Eurovision... Fie pentru România...fie pentru altă țară...”, a scris Mihai Trăistariu pe o rețea de socializare.

 
 
Loading...