Mihai Trăistariu (40 de ani) își laudă cele opt pisici, Panda, Ambiță, Negruțu, Gândăcel, Prichi, Pufi, Pufuleț și Rina, care îl avertizează când urmează să se zdruncine pământul.


Așa s-a întâmplat, de altfel, și sâmbăta trecută, când cutremurul de 5 grade pe scara Richter s-a resimțit și în Constanța, unde solistul locuiește de mai bine de zece ani: "Citeam ! Era 1.05. Animalele simt cutremurul înainte cu câteva secunde. Iar eu știu deja asta de câțiva ani.

Au zbughit-o toate, în toate părțile. Iar eu, în maximum trei secunde am percutat și am strigat cu voce tare : cutremuuur!, înainte de a apărea. Ce tare! Cu pisoii ăștia m-am scos. O să fiu un fel de Nostradamus al cutremurelor. Stați, deci, pe lângă mine ! Am fugit sub tocul ușii fix înainte de a se mișca totul. A durat puțin", a povestit el, pe Facebook. Mihai iubește enorm animalele, iar toate pisicile care acum se răsfață în patul lui imens din dormitor au fost luate de solist de pe străzi, bolnave și înfometate. Când se află în turnee, celebrul cântăreț lasă pufoșeniile în grija unor vecini de treabă, care le pun zilnic apă și mâncare în castronașe. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: