Pe 12 decembrie va împlini 40 de ani, însă Mihai Trăistariu arată cu zece ani tânăr şi asta, spune el, doar datorită unor mici „secrete” la îndemâna oricui. Cum tot mai mulţi admiratori l-au întrebat despre „tinereţea fără bătrâneţe”, solistul a postat pe conturile sociale o listă de reguli pe care, dacă le respecţi, vei arăta mai tânăr şi vei fi mai plin de energie. El susţine că acest stil de viaţă îi garantează o sănătate de invidiat.


Mihai Trăistariu a scris pe contul său de Facebook: „Dorm câte 10-12 ore pe noapte. Somnul e «doctorul tinereţii şi al frumuseţii». Nu pierd nopţile aiurea. Mă culc devreme. Dacă mă culc la ora 2.00, mă trezesc la 14.00. Ca să-mi fac cele 12 ore de somn. Sunt vegetarian. Vegetarienii sunt mai slabi, au pielea mai întinsă, trăiesc în medie cu 20-30% mai mult decât carnivorii şi nu se îmbolnăvesc de cancer. Carnea e plină de toxine, îmbâcseşte tenul, îl îngraşă, îl îmbătrâneşte. Medicii specialişti au decretat demult: «Fără carne înseamnă fără cancer!». Din acest motiv, primul tratament pentru bolnavii de cancer e să scoată carnea din alimentaţie şi să devină vegani sau vegetarieni. Cancerul se hrăneşte cu carne. Dacă nu-i dai carne, cancerul «moare» de foame. Şi se elimină singur din organism. Practic, din 2012 continenţa sexuală (sau «tinereţea fără bătrâneţe»). O practică adesea yoghinii”.

t28-13.jpg

Datorită tratamentelor cosmetice, artistul are o faţă de bebeluş

 

El a apelat şi la ajutorul medicilor esteticieni şi la stomatologi: ”Mi-am făcut implant de păr şi mi-am coborât linia frunţii cu un centimetru. Fruntea mică îţi scade vârsta cu câţiva ani. Îmi elimin ridurile de două ori pe an. Mi-am reparat dinţii şi mi-am pus faţete dentare. Îmi pensez sprâncenele”, a adăugat el.

t38-12.jpg

Are propriul antrenor la sala de sport

 

Dar solistul face si sport: “Merg la sală. Cel mai puţin, vara, când am zi de zi spectacole. Am ales o sală unde am linişte deplină. Antrenorul personal m-a slăbit lejer cu şapte kilograme în trei luni. Zilnic urc şi cobor şapte etaje, ca să-mi ţin tânără şi inima. Fac lunar un tratament facial. Când ies de acolo, am faţa de bebe. În plus, fac eforturi să rămân un om calm, blând, bun şi sexy. Sunt un optimist şi un vesel incurabil. Citesc. Zilnic. Înainte de culcare. Câte un capitol întreg. Despre succes, oameni valoroşi, fericire şi iubire. Asta mă motivează şi mă face să vreau mai mult şi să lupt mai mult pentru visele mele. Vorbesc cu mine în oglindă zilnic. Îmi spun mie cât sunt de frumos, de deştept, de tânăr, de sănătos şi de fericit. Ca să nu uit! Vă recomand şi vouă să faceţi la fel!”.

t48-11.jpg

Mihai a înlocuit carnea cu legumele

 

Mihai este şi mare iubitor de animale: ”Am casa plină de pisici. Opt la număr. Le iubesc ca pe copiii mei. Am grijă şi de nişte câini. Culeşi de pe stradă. Salvaţi, vaccinaţi. Specialiştii spun că cei care deţin animal de companie scapă de infarct, atac cerebral, depresii. Luaţi-vă un animal de companie! Universul îţi trimite înapoi ceea ce trimiţi către el. Trimiţi iubire, primeşti doar iubire! Trimiţi ură, primeşti ură!”.

Mama artistului a murit la 66 de ani de ciroză hepatică

Mama lui Mihai Trăistariu, Natalia, a murit în anul 2006, la 66 de ani, răpusă de ciroză hepatică. Cu ceva timp înainte să se stingă din viaţă, femeia a intrat în comă.

În acea perioadă, Mihai era ocupat cu finala internaţională a concursului Eurovision de la Atena, unde a reprezentat România, ocupând locul 4 cu piesa „Tornero”. 

t5untitled-1.jpg

Geanina, Mihai, Constantin şi Vasile alături de părinţii Gheorghe şi Natalia

 

Iar tatăl lui a murit la 68 de ani, din cauza unei tumori canceroase la cap şi la ochi. 

„Tata era violent, îmi era frică de el. L-am visat o singură dată de atunci, dar era nasol. Pe mama o visez mai des, pentru că relaţia noastră era mai strânsă”, a spus solistul la Antena Stars. El a avut o copilărie marcată de sărăcie. „Ne chinuiam cu fasole, cu cartofi. Frigiderul era deconectat ca să nu coste, caloriferele erau debranşate. Un geam era spart şi ani de zile a stat aşa, cu o plasă pusă acolo”, a mai spus Trăistariu.

 
 
Loading...