Milionarul Cornel Tăbăcaru (69 de ani), aflat în Costa Rica, a trecut prin emoții mari, când a aflat că fiica lui cea mare, Catinca (37 de ani), a fost diagnosticată cu temutul coronavirus. De-abia după ce starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, omul de afaceri a avut puterea să-și serbeze ziua de naștere, pe 21 mai, într-un mod inedit, cu șampanie, alături de prieteni, într-o mină de aur.


Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a avut emoții mari pentru fiica cea mare, Catinca, care în urmă cu o lună s-a îmbolnăvit de coronavirus. El nu a dorit să ne ofere detalii despre lupta femeii cu acest diagnostic crunt, fiind fericit că ea se simte bine și că a trecut peste ce a fost mai greu: ”Este bine acum, s-a vindecat”, ne-a spus el, plin de optimism. Recent, milionarul și-a serbat ziua de naștere într-un mod inedit, pe plantația de cafea a unui amic, apoi a băut șampanie într-o mină de aur din Costa Rica, unde Cornel locuiește timp de șase luni pe an. A cumpărat de acolo o bucată de aur: ”În final am cumpărat bucata de aur, de 23,9 grame, 24 karate, la jumătate față de prețul pieței. Pe piață valora cam 1.200 de dolari și am cumpărat-o cu numai 600 de dolari”, spune acesta.

  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
1/7

Cornel Tăbăcaru și soția lui, Alina, au două fiice, Catinca (37 ani) și Ștefana (29 ani). Fata cea mare este curator de artă și a absolvit Dreptul la Universitatea Duke din Carolina de Nord. Vara trecută, ea s-a căsătorit în SUA cu medicul stomatolog Jamil El Hallak.

cornel_tabacaru_cu_familia.jpg

Cornel Tăbăcaru, alături de familie
Foto:Arhivă personală

Fata cea mică vinde costume de baie cu măști de protecție

Mezina lui Tăbăcaru, Ștefana, locuieşte la Londra și a lucrat pentru revista „Vogue”, alături de celebrul creator de modă Jimmy Choo. A studiat la şcoli de prestigiu, iar apoi a debutat în modă cu propria colecţie. În 2018, ea a lansat linia de costume de baie „Tăbăcaru Swim”, într-un decor de poveste al unei locaţii de lux din Miami. Mai mult, în plină pandemie, Ștefana Tăbăcaru a vândut costume de baie, asortate la măști de protecție. Separat, două măști au fost vândute la un preț de 45 de dolari.

footmodel_costum_de_baie_cu_masca_marca_tabacaru.jpg

Costum de baie cu mască de protecție asortată

 Cornel Tăbăcaru, avere de 60 de milioane de euro

Cornel Tăbăcaru este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 60 de milioane de euro. I se spunea și „milionarul TEC” datorită afacerilor cu sucurile cu același nume, pe care le-a comercializat, după anii ’90, în țara noastră.

tabacaru_.jpg

Și-a serbat ziua de naștere în Costa Rica, unde locuiește șase luni pe an
foto: arhivă personală

A investit în afaceri imobiliare, având mai multe proprietăți în lume, și a cheltuit 400.000 de dolari pe ceasuri de lux,  valoarea lor ajungând acum la 1.000.000 de dolari. Cornel are o colecție de 25 de ceasuri din aur, 15 dintre ele fiind ediție limitată.

Citește și:

Cornel Tăbăcaru are ceasuri de un milion de dolari! Cum arată colecția "Milionarului TEC"

Milionarul Cornel Tăbăcaru și-a măritat fiica cea mare! Imagini de colecție cu evenimentul de la New York

 

 
 
Loading...