Cornel Tăbăcaru, supranumit "părintele" dozatoarelor TEC, unul dintre cei mai bogaţi români, și-a serbat ziua de naștere în Costa Rica, pe o plajă exotică. Omul de afaceri a împlinit 70 de ani, iar tortul a fost unul special.


Cornel Tăbăcaru a împlinit 70 de ani pe data de 22 mai, prilej pentru a serba pe plajă, în stațiunea Jaco din Costa Rica, acolo unde deține un apartament de lux pe malul Oceanului Pacific. Aniversatul a purtat un tricou personalizat, de culoare albă, cu vârsta și cu numele său. Tortul aniversar a fost cu multe fructe exotice și a avut forma cifrei care marca vârsta împlinită. Și decorul de la masă a fost în același stil, cât și florile. Au mâncat preparate delicioase și au băut băuturi scumpe și fine. Cornel Tăbăcaru, stabilit în Costa Rica din anul 2000, are o avere estimată la 60 de milioane de euro și derulează afaceri pe mai multe continente. E cunoscut drept milionarul care s-a aflat pe vaporul de croazieră Balmoral, care a refăcut traseul Titanic-ului.

La petrecere a fost prezentă și fiica cea mică a milionarului

Pentru ziua sa de naștere, fiica lui cea mică, Ștefania, a venit special în Costa Rica, unde tatăl ei locuiește mai bine de 6 luni din an, alături de soția lui. Fiica lor mai mică, Ștefania, s-a lansat în domeniul afacerilor cu haine. Tânăra a lucrat pentru revista Vogue, alături de celebrul creator de modă Jimmy Choo. A studiat la şcoli de prestigiu, iar în decembrie 2018 a debutat în modă cu propria colecţie. Ea a lansat linia de costume de baie „Tăbăcaru Swim”, într-un decor de poveste al unei locaţii de lux din Miami. A studiat Jurnalismul la Universitatea Texas din Austin, a continuat doi ani la Universitatea Sorbona din Paris, după care a urmat doi ani de Relaţii Publice la Colegiul American din Londra. În 2012, a studiat Arta Contemporană la Sotheby’s Institute of Art din Londra, iar un an mai târziu s-a înscris la cursurile de la Parsons The New School for Design din New York, pe care le-a absolvit în 2015.

  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
1/11

Catinca, fiica cea mare a milionarului, este de profesie curator de artă și a absolvit Duke University School of Law din Carolina de Nord. Tânăra deține o galerie de artă ce îi poartă numele în Manhattan, New York, dar și una în Africa, în Republica Zimbabwe. În iulie 2019, Catinca s-a căsătorit în SUA cu un stomatolog din România pe nume Jamil El Hallak, iar de atunci, aceasta petrece mai mult timp pe plaiurile natale. 

Citește și:

Milionarul Cornel Tăbăcaru, 40 de ani de căsătorie! Poze de la cununia civilă cu splendida lui soție!

Cornel Tăbăcaru are ceasuri de un milion de dolari! Cum arată colecția "Milionarului TEC"

 

 
 
Loading...