Nonconformistul om de afaceri Nick Rădoi (56 de ani), a căruia avere este estimată la 30 de milioane de dolari, și-a luat o mașină nouă, un superb Bugatti, în valoare de 2 milioane de dolari.


Milionarul deține însă o colecţie impresionantă de maşini, pe care o completează cu modele de fițe. Este proprietarul unui Ferrari şi un Lamborghini de lux, dar mai are în garaj și un Rolls Royce, un Bentley, un Audi și mai multe mașini de teren, motociclete şi un iaht de un milion de dolari. 

n215_8.jpg

Nick Rădoi are și un Rolls Royce de 400.000 de euro

Originar din Caransebeș,  Rădoi a ajuns în SUA la 19 ani și a fost ani buni șofer de tir. La un moment dat și-a cumpărat propriul camion. În câțiva ani, a început să strângă ban cu ban, și-a construit un adevărat imperiu.

Transporta legume în toată America. Locuiește în Los Angeles, unde are o casă de 10 milioane de dolari. Imensa proprietate se întinde pe o suprafaţă de 16.000 de metri pătraţi.

n315_7.jpg

Nick Rădoi se mândrește cu bolidul marca Bugatti

Printre multe altele, reşedinţa are o fântână arteziană de 100.000 de dolari, piscine, statuete de 400.000 de dolari, sculpturi manuale, ca la Casa Albă, de 700.000 de dolari. În vila sa, Nick Rădoi are cinematograf, jacuzzi şi o piscină exterioară de două milioane de dolari. 

Loading...