Familia milionarului Remus Truică se măreşte cu încă un moştenitor. Al patrulea copil al său va veni pe lume luna viitoare. Diana Câţu este însărcinată în opt luni şi are o siluetă impecabilă. Click! i-a surprins pe omul de afaceri şi pe frumoasa sa soţie relaxându-se în Mamaia alături de fiul lor în vârstă de doi anişori, Ioan Vlad.


S-au dus vremurile acelea când Remus Truică îşi bronza pectoralii pe la Saint Martin, Nisa, Coasta de Azur sau Caraibe. Acum, litoralul românesc e cea mai bună variantă de relaxare, şi nu pentru că ar fi rămas fără bani, ci pentru că soţia sa va naşte luna viitoare, iar băieţelul lor e mult prea mic ca să priceapă ceva din exotismul unei vacanţe pompoase. Fotoreporterii Click! au surprins imagini frumoase cu familia care urmează să se mărească la finalul acestei veri. Doamna Truică, cea care l-a cuminţit şi l-a făcut să o uite definitiv pe Patricia Kaas, va deveni mămică pentru a doua oară la vârsta de 32 de ani. Aceasta şi-a afişat burtica proeminentă pe o plajă din Mamaia. Peste costumul de baie întreg, Diana şi-a pus o rochiţă transparentă şi foarte largă de vară, care i-a ascuns rotunjumile sarcinii. Nici nu ai fi zis că e gravidă pentru că este extrem de activă.

2-3-neatza-2.jpg

Remus Truică şi soţia sa, doi părinţi foarte implicaţi
Foto: Mihai Ionescu

În loc să se relaxeze pe şezlong, la umbră, lângă un cocktail, ea a stat cu ochii pe băieţelul lor de aproape doi anişori, Ioan Vlad. A alergat după el pe la locul de joacă şi s-a cocoţat pe un tobogan încercând să-l hrănească cu fructe. Nici Truică nu a stat la soare, deşi e negru-tuci. Cu şapca pe cap şi în pantaloni scurţi, milionarul s-a tot învârtit pe lângă toboganul colorat cu o sticlă de suc în mână, urmărindu-l pe Vlăduţ. Juniorul lui Truică este un copil reuşit, energic şi are din trăsăturile ambilor părinţi. Peste câteva săptămâni va avea şi un partener sau parteneră de joacă, aşa că părinţii săi vor avea nevoie de şi mai  multă energie.

2-3-neatza-3.jpg

Foto: Mihai Ionescu

2-3-neatza-4.jpg

Diana a urcat în turnul din tobogan ca să-l hrănească pe fiul ei cu fructe
Foto: Mihai Ionescu

Remus Truică mai are două fete gemene din căsnicia cu Irina Ortan, prima sa soţie. Maria şi Natalia au vârsta de 15 ani. Învaţă la şcoli de elită şi sunt foarte cuminţi. Divorţul de mama gemenelor a fost unul destul de dificil: s-au războit pe avere, pe custodia fetelor, iar la un moment dat, deşi instanţa hotărâse ca fetele să stea cu mama lor, miliardarul a refuzat. Irina a făcut o plângere penală în care a fost acuzat de răpire. Într-un final, cei doi au ajuns să aibă o relaţie normală de dragul fiicelor.

A cumpărat o casă pentru familia sa numeroasă 

2-3-neatza-5-benzi-la-fete.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Proprietar al unui domeniu de invidiat la Snagov, omul de afaceri Remus Truică şi-a adăugat la avere o perlă imobiliară, situată în zona de fiţe a Bucureştiului, fix lângă celebrele cafenele. Vila din Dorobanţi, cu două etaje şi coloane elegante, este evaluată de experţii imobiliari la peste două milioane de euro. Un preţ nu foarte mare, având în vedere că Truică deţine un domeniu imens. În noua proprietate, Remus Truică şi-a dus iubita, pe Diana, dar şi fiicele gemene pe care le are din căsătoria cu Irina, şi anume Maria Raluca şi Natalia Irina (15 ani). Fotoreporterii Click! l-au surprins familionul Truică în timp ce se pregătea să iasă la plimbare.

 

 

Loading...