Absenţa colegilor de breaslă de la înmormântarea Denisei Răducu a ridicat multe semne de întrebare printre fanii tinerei artistei, care s-a stins duminică la vârsta de 27 de ani. Printre artiştii care au absentat de la funeralii se numără şi Minodora. Cântăreaţa a fost apropiată de Denisa, ba chiar a vizitat-o la spital şi a povestit public că artista lupta pentru viaţa ei. Marţi, însă Minodora a cântat la Constanţa şi nu a ajuns la Vâlcea, acolo unde a fost îngropată buna ei prietenă.


Puţini artişti s-au deplasat la Vâlcea, locul unde a fost înmormântată, marţi, Denisa Răducu. Tânăra a murit duminică în apartamentul ei din Bucureşti, iar cei care au vrut să-şi ia rămas bun au făcut-o la capela Cimitirului Bellu, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit. Minodora (39 de ani), una dintre apropiatele Denisei, care i-a fost alături în ultimele luni din viaţă a explicat de ce nu a ajuns la înmormântare.

minodora.jpg

minodora absenta denisa manelista inmormantare
Minodora a explicat de ce nu a ajuns la înmormântare
foto: arhiva personală

"Eu am anunţat public că nu pot să ajung, dar eu mi-am luat rămas bun de la Deni, luni, când am făcut un drum special la Bucureşti. Am venit cu violonistul meu, Giani, care a cântat şi el cu ea, la capela Cimitirului Bellu. Am primit mesaje foarte urâte. Cineva mi-a spus că «îi vine să vomite pe mine» pentru că nu m-am dus la înmormântare. Eu nu accept aşa ceva. Eu toată vara cânt la mare şi ca să ajung la 400 de km distanţă la Vâlcea era foarte greu să fac drumul ăsta înainte să intru pe scenă. Nu am fost oricum în elementul meu, la concert. Nu am fost prietena ei. Suntem din generaţii diferite. Erau 13 ani diferenţă între noi. Denisa era o colegă, un om cu bun simţ, cu care mi-a plăcut să mă văd la filmări, la Revelioane", a spus cântăreaţa.

Certată că nu poartă doliu, Minodora a explicat că s-a îmbrăcat în negru când a fost la capelă. "Vara eu mă îmbrac colorat, iar aici la apartamentul unde stau nici nu am haine negre", s-a scuzat artista, a cărei pagină de socializare a fost inundată de mesaje care o pun la zid pentru că nu s-a dus la înmormântare.  

 

 
 
Loading...