Mioara Roman a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate. Femeia în vârstă de 79 de ani este la Spitalul Floreasca din Capitală.


Oana Roman trece prin momente grele deoarece mama ei a fost nevoită să meargă de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, potrivit spynews.ro. Încă nu se cunoaște cauza pentru care Mioara Roman a ajuns la spital.

Mioara Roman este nevoită să ia un pumn de pastile în fiecare zi

Mioara Roman are 79 de ani și odată cu înaintarea în vârstă au apărut și problemele medicale, astfel că, ea este nevoită să ia zilnic un pumn de pastile. Oana Roman a dezvăluit de curând că mama ei are ceva probleme cu diabetul și cu tiroida. Mioara Roman merge destul de des în vizită la fiica ei și la nepoata sa, Isabela.

”Mama este ok. Are de luat un pumn de medicamente, pentru că are așa câte un pic din fiecare. Nu are o afecțiune anume gravă, dar și un început de diabet, și un pic la tiroidă, și un pic la aia și la aia… Și trebuie să ia destule pastile, dar altfel este ok. Merg în vizită la ea, vine în vizită la noi destul de des. Este ok. A trebuit să se mute iar. Îți imaginezi ce înseamnă pentru un om la 78 de ani să se mute din nou. A fost o traumă, încă o traumă nemeritată de altfel. S-a mutat într-un apartament foarte frumos, iar astăzi mi-a spus că în sfârșit s-a acomodat”, declara Oana Roman pentru viva.ro în urmă cu ceva timp.

 

Loading...