Oana Roman a aniversat ieri, 15 iunie, patru ani de căsnicie alături de soțul ei, Marius Elisei. Printre cei 150 de oaspeți așteptați la petrecere s-a numărat, bineînțeles, și mama Oanei, Mioara Roman. Aceasta a vorbit despre copilăria vedetei și despre sprijinul pe care i-a acordat aceasta, de-a lungul timpului.


Mioara Roman este o mamă și o bunică împlinită, așa cum a mărturisit în timpul evenimentului de celebrare a patru ani de căsnicie, sărbătorit de Oana, fiica sa, și de Marius Elisei, soțul acesteia. Cei doi au dat o petrecere în cinstea mariajului lor, iar Mioara Roman s-a declarat ca fiind extrem de bucuroasă pentru cei doi, susținând că a dorit să fie prezentă la eveniment pentru a vedea cât de fericiți sunt în continuare împreună. 

Depănând amintiri, Mioara Roman și-a amintit și de copilăria Oanei, pe care a crescut-o și educat-o fără violență fizică, doar cu vorbă bună. „Eu am venit să mă bucur de bucuria lor. (..) Singura palmă pe care i-am dat-o Oanei a fost când a îndrăznit să vorbească nepotrivit cu doica, o nemţoaică. Eu ca să pot munci la radio şi la facultate şi să câştig bani mulţi, am angajat o bonă”, a explicat mama vedetei, la Antena Stars

oana_roman_mioara_roman_2.jpg

Mioara Roman este extrem de fericită în postura de bunică, bucurându-se de fiecare moment petrecut alături de micuța Isabela
Foto Facebook

De asemenea, fosta soție a lui Petre Roman a povestit și despre cumpenele din viața ei și a Oanei, mărturisind că fiica ei i-a fost un adevărat sprijin, pe parcursul vieții. Cele două au depășit în prezent momentele dificile, iar viața de bunică îi aduce mare bucurie Mioarei Roman, care este extrem de încântată de micuța Isabela, fetița Oanei și a lui Marius. „Fără Oana nu ştiu cum aş fi făcut faţă la atâtea. Ei i-a fost foarte greu pentru că la rândul ei a născut, 3 ani nu a avut serviciu. Dar acum uite ce prinţesă are! Sunt atât de fericită că sunt bunică. Este un sentiment foarte greu de înţeles pentru că nepoţii îţi dau un sentiment de continuitate”, a adăugat Mioara Roman.

 

Loading...