După ce Oana Roman a anunțat că este în pragul divorțului după nici doi ani de la căsătoria cu Marius Elisei, Mioara Roman, mama fostei prezentatoare Tv încearcă să lămurească motivele pentru care s-a ajuns la ruptura dintre cei doi.


Mioara Roman (75 de ani) crede că problemele financiare sunt principala cauză a răcirii relației dintre fiica sa și Marius: "Pentru că sunt săraci și prăpădiți și n-au din ce, Oana e gură mare și se repede la el și îi zice nu știu ce, iar el e mai introvertit, e Balanță și mai înghite. Când s-au certat prima dată, ea i-a zis: «Gata, pleacă, lasă-mă!» Din cauza sărăciei, vă jur că nu e alt motiv! Dar nu vor renunța ei, nu e ceva serios (cu divorțul – n.r.). Înainte să o aibă pe Isabela (fiica lor de doi ani – n.r.) nu s-au gândit că o vor duce greu pentru că, atunci, Oana avea o slujbă foarte bună, el a lucrat în Anglia niște luni, și fetița au făcut-o după ce s-au căsătorit. Nu se așteptau să ajungă așa... Lumea zicea că Marius o ia pe Oana pentru bani, dar el știa că ea nu are bani. Ei au crezut că prin muncă merge, dar nu... În Anglia, Marius n-a mai găsit sau n-a mai fost rentabil, nu știu exact, iar proiectul pe fonduri europene la care a lucrat a picat din cauza omului care îi închiria terenul", a declarat fosta soție a lui Petre Roman pentru ziarulring.ro.

oana.jpg

oana roman marius elisei
Oana și Marius pozau fericiți la aniversarea de doi ani a fiicei lor
Foto: arhivă personală

 

În afara greutăților pe care Oana le întâmpină în cuplu, Mioara Roman a spus că fiica ei și-a pus casa în vânzare pentru a o ajuta să-și plătească datoriile, iar soțul ei și-a vândut mașina pentru a mai putea trăi alte câteva luni. Oana intenționează să plece din țară, pentru că s-a săturat de cum este tratată aici: "În România, dacă ești competent și cinstit, ești mort din plecare", a mai adăugat doamna Roman.

"N-au decât să facă ce doresc"

Deși apropiatții au tendința de a sări cu sfaturi ori de câte ori un cuplu are probleme de acest tip, Mioara Roman consideră că timpurile moderne nu mai sunt propice unui amestec din partea părinților, chiar dacă în acest caz poate fi vorba despre un divorț: " Deși sunt generația anilor '60-'70, care a răsturnat lumea, Flower Power etc., nu pot să mă bag. Concluzia mea e că omul a ajuns sluga obiectelor. Nici dacă într-o zi vor veni să-mi spună că divorțează, tot nu le voi spune nimic. N-au decât să facă ce doresc. Acum e altă lume, părinții care se bagă în relațiile copiilor lor nu fac bine", a mai declarat fosta soție a lui Petre Roman.

Loading...