A stat mereu în umbra politicianului Petre Roman (72 de ani), însă a rămas sufletul familiei chiar și după divorț, când s-a trezit singură cu două fiice și o nepoțică. La 79 de ani, Mioara Roman radiază de fericire pentru că eforturile ei de a menține familia unită au reușit.


Profesoară de limba arabă și renumită jurnalistă radio de război, fosta soție a lui Petre Roman are tot respectul fiicelor Catinca (52 de ani) și Oana (43 de ani), dar și al nepoatei Calina (20 de ani) pe care a crescut-o de când era de-o șchioapă.

Calina provine din relația Catincăi cu dansatorul de striptease Petre „Bebe” Dumitrescu. Însă fata a avut parte de o copilărie doar alături de bunică și de mamă, așa că le este recunoscătoare și acum, când este o tânără superbă. Calina și Mioara Roman petrec mult timp împreună și preferă să-și bea cafeaua la terasă.

Femeile din familia Roman au fost mereu unite și puternice, iar Oana nu face excepție. Ea este căsătorită cu Marius Elisei (31 de ani) și au o fetiță, Maria Isabela (5 ani).

Loading...