Mioara, fosta soție a lui Petre Roman, a lansat sâmbătă, 19 noiembrie, la Târgul Gaudeamus, o carte numită sugestiv "Prețul libertății". Mai mult decât atât, pe copertă apare o imagine din vremuri mai bune, dar apuse, cu Petre Roman ținându-și fosta consoartă în brațe.


Multe s-au schimbat de la fotografia cu pricina, iar mama Oanei Roman s-a hotărât să dea cărțile pe față. "Prețul libertății. Însemnări despre revoluția mea" este o mărturie curajoasă a vieții Mioarei Roman. Aceasta a dat dovadă de mult curaj atunci când l-a pus pe copertă pe Petre Roman, căsătorit în prezent cu Silvia Chifiriuc.

mioara_roman_carte.jpg

mioara roman carte
Petre Roman, protagonist pe coperta și în cartea fostei soții
Foto: Facebook

 

Oana Roman a fost alături de mama sa. Ea și-a invitat și prietenii de pe Facebook la lansarea de sâmbătă, dar a și scris un mesaj în care a explicat alegerea copertei. "Cartea aceasta este un vis împlinit pentru mama, dar și pentru noi ca familie. Este o cronică dureros de sinceră și directă a ceea ce am trăit ca familie în tulburii ani de după 1989. 
Precizez un fapt: coperta, care cu siguranță va naște controverse, este exclusiv alegerea mea! De ce? Pentru că această carte este despre ei doi și este cu sigurantă cel mai frumos cadou pe care i-l puteam oferi tatei. După ce veți citi cartea, veți înțelege. Vă așteptăm la lansare sâmbătă și sper să citiți cartea cu inima deschisă și cu credința că fiecare cuvânt din ea este 100 % sincer și adevărat", a scris Oana pe pagina ei de socializare.

oana_roman.jpg

oana roman
Oana Roman a mers la târgul de carte pentru a fi alături de mama sa
Foto: Facebook
Loading...