Mioara Roman (77 de ani) a tras o sperietură soră cu moartea sâmbăta trecută, din cauza a trei derbedei care au jefuit-o. Însă, după toate cele întâmplate acasă, dar şi la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, unde au avut loc audierile, fosta soţie a lui Petre Roman ne-a mărturisit că este bine şi că şi-a recuperat toate bunurile, cu excepţia adidaşilor.


“Viaţa nu este atât de uşoară!”, ne-a spus Mioara Roman, joi, când am stat de vorbă cu ea pentru a ne povesti ce s-a întâmplat, mai exact, în momentul tâlhăriei. “Sunt bine acum, bine că am scăpat cu viaţă şi am scăpat de toate. Cei care m-au jefuit au fost nişte ţigani sau gabori cu experienţă din câte mi-am dat seama. Nu vreau să crezi că sunt rasistă, că am ceva cu ţiganii, dar ăştia au fost ei. Nu vreau să comentez faptul că ei sunt în libertate. 

Am fost judecată de mulţi de ce nu am înaintat unele demersuri ca cei trei să primească o sancţiune aspră”, a declarat fosta  profesoară de arabă. 

Ea ne-a povestit şi cum s-a întâmplat totul, dar şi care a fost motivul pentru care nu a reacţioant în momentul când i-a văzut pe tâlhari, la masa sa, cum se desfătau sub ochii ei cu ţuică şi vin. 

“Nu o să mă baricadez în casă, acum vreau să mă duc până la piaţă. Nici nu mai sunt în stare de şoc pentru că eu am tărie de caracter, am fost reporter de război în tinereţe, am luat interviu la cei mai mari terorişti, aşa că nu mă sperie nimic. Când i-am văzut la masă le-am dat impresia de indiferenţă şi că nimic nu se întâmplă ca să pot scăpa cu viaţă. Ei prima dată au venit la mine la uşă şi au bătut, sâmbătă la 8.00, nu le-am răspuns, după care au venit la ora 11.00 şi le-am deschis. Erau fixaţi pe casa mea, aşa cred”, ne-a mai spus aceasta, care este fericită că şi-a recuperat toate bunurile cu excepţia unuia: “Mi-am recuperat banii, cei 1.000 de lei, care erau foarte importanţi pentru mine, însă nu am reuşit să îmi recuperez adidaşii”.

Loading...