Anul acesta se împlinesc zece ani de când Mioara Roman (77 de ani) a semnat divorțul de Petre Roman. Cu greu și-a mai revenit după despărțire, iar de atunci s-a luptat cu multe situații nefericite.


 S-a îmbolnăvit, a fost evacuată din casa de protocol, a fost jefuită, a rămas fără bani și a fost nevoită să se împrumute. Iată că peste toate aceste probleme a trecut cu capul sus și a încercat să fie un exempu pentru fiicele sale, Catinca și Oana. Rămasă singură în casa pentru care plătește chirie, doamnei Roman i-a revenit zâmbetul pe buze datorită fiicelor și nepoatelor sale, Calina (17 ani) și micuța Isabel (4 ani).

oana roman marius elisei
Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor, Isabela
foto: Sever Gheorghe

”Sunt foarte haioase amândouă și reușesc să mă bucure. Calina s-a angajat și are banii ei, iar Isabel este o scumpă. Am fost pe la ea joi și tot îi spuneam că eu la vârsta asta sunt babă, iar ea, la nici patru anișori ai ei, mi-a spus așa: <sună urât cuvântul babă, nu mai folosi acest cuvânt>. Iar eu am întrebat-o ce sunt eu și mi-a spus că sunt o doamnă. Este o drăguță”, a spus, pentru Click!, Mioara Roman.   

loading...
Loading...