Anul acesta se împlinesc zece ani de când Mioara Roman (77 de ani) a semnat divorțul de Petre Roman. Cu greu și-a mai revenit după despărțire, iar de atunci s-a luptat cu multe situații nefericite.


 S-a îmbolnăvit, a fost evacuată din casa de protocol, a fost jefuită, a rămas fără bani și a fost nevoită să se împrumute. Iată că peste toate aceste probleme a trecut cu capul sus și a încercat să fie un exempu pentru fiicele sale, Catinca și Oana. Rămasă singură în casa pentru care plătește chirie, doamnei Roman i-a revenit zâmbetul pe buze datorită fiicelor și nepoatelor sale, Calina (17 ani) și micuța Isabel (4 ani).

oana roman.jpg

oana roman marius elisei
Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor, Isabela
foto: Sever Gheorghe

”Sunt foarte haioase amândouă și reușesc să mă bucure. Calina s-a angajat și are banii ei, iar Isabel este o scumpă. Am fost pe la ea joi și tot îi spuneam că eu la vârsta asta sunt babă, iar ea, la nici patru anișori ai ei, mi-a spus așa: <sună urât cuvântul babă, nu mai folosi acest cuvânt>. Iar eu am întrebat-o ce sunt eu și mi-a spus că sunt o doamnă. Este o drăguță”, a spus, pentru Click!, Mioara Roman.   

Loading...