Mioara Roman (77 de ani) a trecut weekendul trecut prin clipe de coşmar când s-a trezit cu trei bărbaţi în casă. Au intrat sub pretextul că vor să îi repare burlanul de scurgere, dar i-au furat lucruri şi bani. Poliţiştii au reuşit să îi identifice pe tâlhari şi au demarat audierile.


O sticlă de parfum franţuzesc, aproximativ 1.200 de lei şi o pereche de adidaşi îi pot costa libertatea pe cei trei derbedei care au jefuit-o, sâmbăta trecută, pe Mioara Roman.
Însă, după toate cele petrecute, lucrurile au evoluat destul de repede pentru că oamenii legii au un cerc de trei suspecţi care au fost chemaţi deja la audieri şi care au şocat-o şi mai mult pe Mioara Roman în momentul infracţiunii când s-a aşezat la masă sub ochii ei pentru a servi vin şi ţuică.

Chiar dacă poliţiştii sunt în stadiul de audiere a victimei şi a celor trei derbedei, ginerele Mioarei Roman, Marius Elisei (30 de ani), ne-a mărturisit luni, în faţa Secţiei 1 de Poliţie din Capitală, că soacra sa a intrat deja în posesia unor bunuri şi că ancheta este pe final. “Poliţia a reuşit să îi prindă pe cei trei hoţi. Acum suntem la Secţia de poliţie pentru audieri. Soacra mea şi-a recăpătat o parte din lucruri, nu ştiu exact să îţi zic ce anume “, ne-a spus aceasta.

La ieşirea din Secţia de poliţie, fosta soţie a lui Petre Roman ne-a mărturisit cu zâmbetul pe buze că are încredere în oamenii legii şi că totul o să se rezolve cât mai repede posibil. “Ancheta este în desfăşurare, nu am ce să vă spun. Sunt încă în stare de şoc”, ne-a spus aceasta.

Numai belele după divorţul de Petre

De când a divorţat de Petre Roman, Mioara Roman a avut parte numai belele. Profesoara de arabă a fost evacuată din casa de protocol în care a locuit mai bine de 25 de ani cu fostul premier şi cele două fiice ale lor, Oana şi Catinca. Pensia mică nu a ajutat-o să-şi plătească noua chirie aşa că a fost nevoită să-şi vândă bunurile de valoare: bijuterii, obiecte de artă, sau chiar s-a împrumutat la apropiaţi.
La începutul acestui an, Mioara s-a îmbolnăvit şi a stat la pat mai bine d o lună, timp în care a întrerupt cursurile la universitatea la care preda araba, dar şi meditaţiile pe care le dădea în particular. Totuşi, fosta nevastă a lui Petre este o femeie optimistă şi vrea să arate că se poate descurca şi fără un bărbat.

Loading...