A trecut mai bine de o săptămână de la accidentul care i-a băgat în spital pe membrii trupei DJ Project, iar dintre toți, solista Mira (22 de ani) își revine cel mai greu. Mărturisirea ei, în exclusivitate pentru Click!, este tulburătoare.


Pe 18 septembrie au văzut moartea cu ochii, după ce un tir s-a răsturnat peste mașina lor, pe DN7, în județul Vâlcea. Mira, Gino Manzotti și managerul trupei DJ Project au ajuns la spital, cel mai norocos fiind însă DJ Maxx, care a rămas la Cluj în ziua fatidică. Contactă de Click!, îndrăgita cântăreață, care s-a alăturat formației de puțin timp, pe 15 septembrie, ne-a povestit coșmarul prin care trece după accident. “Ziua mă simt mai bine, iau vitamine, însă seara este critică pentru mine, iar calmante și somnifere. Acum stau în pat. Nu pot să stau foarte mult timp în picioare, din cauză că mă doare spatele. Pot să merg până la medic și până la magazin, atât. Mai mult de 15 minute nu rezist în picioare. Partea stângă a corpului este avariată tare, mă dor foarte tare coastele. Sunt bulversată în acest moment de tot ce mi s-a întâmplat. Când mă ridit din pat amețesc”, ne-a spus Mira, care la concertul de duminică, din Piața Constituției, a fost înlocuită cu Giulia Anghelescu.

mira_44.png

Mira, DJ Project, accident, DN7, Valcea, DJ Maxx, Gino Manzotti, spital, concerte
Mira încearcă să fie optimistă
foto: arhivă personală

“Eu nu am putut să mă duc, din cauză că m-am simt foarte rău. Weekend-ul acesta știu că am iar două spectacole, mi-aș dori să fiu pe scenă, alături de fani. M-am gândit că, spectacolele fiind aproape de Capitală, o să fiu în stare să merg, să pot să stau pe scenă şi să cânt, dar doctorii nu prea sunt de acord. Nu trebuie să fac efort. Mai am răni şi lovituri pe faţă, încă nu m-am refăcut cum trebuie”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, solista Mirabela Cismaru, alias Mira. În urma accidentului, Mira s-a ales cu o fractură de piramidă nazală și cu o fisură la una dintre vertebre, Gino Manzotti, cu două coaste fracturate, , iar managerul trupei, cu un traumatism la coloana vertebrală.

giuliajpg.jpg

Mira, DJ Project, accident, DN7, Valcea, DJ Maxx, Gino Manzotti, spital, concerte
Giulia a cântat duminică alături de băieții de la DJ Project
 
 
Loading...