La trei săptămâni de la accidentul de maşină în care a fost implicată pe DN 7, în judeţul Vâlcea, Mira (22 ani), solista trupei DJ Project, pare să-şi fi revenit din şoc. Artistei i-a revenit zâmbetul pe buze, iar recent s-a fotografiat extrem de sexy, pentru fanii de pe Facebook. A purtat doar un costum de baie decoltat, dar şi-a ascuns cu telefonul mobil cicatricea de pe obraz, cu care a rămas în urma accidentului.

Pe 18 septembrie, maşina în care se aflau Mira, Gino Manzzoti şi impresarul trupei a fost implicată într-un grav accident rutier. Un tir s-a răsturnat peste ei, în dreptul localităţii Milcoiu, Vâlcea. Mira s-a ales cu fractură nazală şi cu o vertebră fisurată.

Cu ce sechele a rămas Mira după accidentul rutier de acum o săptămână

mira.jpg

mira accident cicatrici
Artista încă mai "poartă" pe chip urmele accidentului
Foto: arhivă personală

Mira a suferit o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre, iar durerile pe care le are şi se pare că îi vor face mari probleme mult timp de-acum încolo sunt insuportabile. Cântăreaţa le-a povestit apropiaţilor că nu poate dormi noaptea din cauza acestor leziuni şi că este nevoită să ia calmante.

mira.jpg


Artista a fost mutată de la Râmnicu-Vâlcea la o clinică privată din Capitală
Foto: arhivă personală

"Voi rămâne cu probleme la coloană toată viaţa şi cu cicatrici pe faţă. Am şi acum probleme la nas şi dureri mari. Sunt într-o perioadă de repaus şi o să fac fizioterapie. Cam atât pot face pentru coloană, pentru că nu se poate interveni chirurgical. Ziua rezist, dar noaptea iau pastile contra durerilor şi pentru a putea dormi. Nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Mi se pare că a fost un vis urât. M-am gândit să-i cer daune şoferului pentru că eu practic mi-am pierdut mai multe contracte, acum când eram şi în promovare cu noua piesă", a spus artista.  

Luni (18 septembrie), mașina în care se aflau Mira, Gino Manzotti și managerul formației Dj Project a fost implicată într-un accident pe DN7. Conform datelor furnizate de IPJ Vâlcea, incidentul rutier s-a produs după ce un TIR înmatriculat în Bihor, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus.  

 
 
Loading...