Membrii formaţiei DJ Project au apărut pentru prima dată în public, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, după ce au fost implicaţi într-un accident grav pe 18 septembrie. Atunci, un camion a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent de maşina în care se aflau artiştii.


Cea care a suferit cele mai grave leziuni a fost noua solistă, Mira. Medicii au ţinut-o sub supraveghere în spital pentru câteva zile întrucât Mira a avut o fractură de piramidă nazală şi o fisură la una dintre vertebre. Dj Gino a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Cei doi au vorbit deschis cu Cătălin despre procesul de vindecare şi despre traumele fizice şi psihice cu care au rămas în urma accidentului.

21618057_1694307407267834_5415556257324859984_n.jpg

foto
Mira a fost internată în spital pentru două zile
Foto: Arhivă personală

Atât Gino, cât şi Mira sunt încă afectaţi de accident. “Şi acum simt că am cioburi în faţa ochilor. Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez încontinuu ce s-a întâmplat. Mă doare foarte tare spatele şi nu pot sta mult timp în picioare.  Nu pot să îmi ating nasul”, au fost cuvintele Mirei.

mira.png

foto
Mira şi Dj Manzotii au apărut pentru prima dată public pentru a vorbi despre accident
Foto: Captură video

Gino Manzotti i-a mărturisit lui Cătălin că este mirat de faptul că a scăpat cu viaţă din accident.” Mă mir că trăiesc. Am fost la doar 2 secunde faţă de moarte”.

În ciuda faptului că doctorii i-au recomandat Mirei să se menajeze şi să nu facă efort, ea doreşte să participle la concertele trupei care vor avea loc peste câteva zile. “Te rog, Gino, ia-mă la concert, pot cânta de pe scaun” , l-a rugat solista pe colegul său.

 

 

 
 
Loading...