Mirabela Dauer are 72 de ani, dar cum toată viața a fost obșinuită să petreacă puțin timp acasă, îi este greu să treacă prin perioada de restricții. Deja are planuri pentru ziua în care se va anunța că ieșim din carantină și vom reveni la viața adevărată.


Pentru artiști este foarte greu să stea izolați. Ei sunt obișnuiți să fie mai tot timpul plecați de acasă și să colinde lumea-n lung și-n lat ca să ne bucure sufletele.

După 50 de ani de carieră, Mirabela Dauer este unul dintre ei. Nu este bolnavă, dar mărturisește că s-a izolat în casă de pe 9 martie.

Mirabelei Dauer i se pare normal să respecte regulile impuse de autorități ca să ieșim cât mai repede din această situație și este conștientă de faptul că cine nu urmează sfaturile este în pericol să se infecteze atât pe el, cât și pe familia lui.

Mirabela Dauer visează cu ochii deschiși. Primul loc unde se va duce după ce ieșim din carantină

Recunoaște că, deși locuiește la curte și are o grădină superbă, unde se poate relaxa, celebrei artiste îi lipsește ceva: marea. ”Primul loc unde mă voi duce după ce vom ieși din carantină va fi la mare. Îmi este doar de marea mea”, a declarat  Mirabela, la Antena 3, în prima zi de Paște.  

mirabela-dauer-in-curte.jpg

Mirabela Dauer își petrece timpul acasă, în superba sa curte
Mirabela Dauer își petrece timpul acasă, în superba sa curte

De altfel, în această perioadă, ea ar fi trebuit să fie plecată în străinătate, acolo unde cânta de sărbători pentru românii din Diaspora.

Mirabela Dauer, primul premiu, la Mamaia, acum 51 de ani

Artista ne încântă cu vocea ei inconfundabilă de peste 51 de ani. De altfel, primul ei premiu a fost obținut pe scena Festivalului de Muzică Ușoară de la Mamaia, în 1969.

A lansat 40 de albume, iar printre șlagărele sale se numără: "Ce dor mi-a fost de ochii tăi", "Dormeau pe-o frunză două stele" și "Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)".

Are un repertoriu de peste 1.000 de cântece.

mirabela-dauer-pe-malul-marii.jpg

Mirabela iubește marea și petrece mult timp pe Litoral
Mirabela iubește marea și petrece mult timp pe Litoral

 

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/totul-despre-boala-crunta-mirabelei-dauer

https://www.click.ro/vedete/romanesti/fuego-mesaj-lacrimogen-pentru-mirabela-dauer-ce-urare-speciala-i-facut-de-ziua-ei

https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-florin-calinescu-juratul-fermier-am-ograda-83-de-gaini-5-porci-si-41-de

 

 

 

Loading...