Mircea Badea continuă războiul virtual cu internauții care îi lasă comentarii agresive la postările de pe Facebook.


Prezentatorul TV a răbufnit într-un text publicat pe blogul personal, intitulat „Ghioceilor, sunteți niștre monștri de ipocrizie!”. De această dată, Mircea Badea nu se mai adresează strict studenților, ci tuturor celor care, susține el, îi transmit amenințări lui și familiei sale.

„Toate brutele care m-au înjurat îngrozitor, care m-au blestemat, pe mine și pe familia mea, care mi-au amenințat copilul de 2 ani cu moartea, doar pentru că știu să #citesc și, pe cale de consecință, nu #rezist, doar pentru că nu sunt de acord cu pomana pentru adulții tineri buni de muncă, atunci când le răspund corespunzător la abominații se transformă în zâne ultragiate cu ghiocei în mână și țipă după ajutor și după cartel (ilegal, conform cu legile României)”, își începe Mircea Badea postarea de pe blog.

„Brutelor care înjurați și blestemați, după care vă camuflați în șotron, sunteți niște monștri de ipocrizie, dovezi ale degenerării speciei. Nu mi-e frică de voi, n-aveți ce să-mi faceți, simt doar scârbă intensă. Mi-e scârbă de voi!”, a mai scris el.

„P.S. Legile concurenței în România interzic acțiunile concertate de tip cartel. Nu de mult, entități economice care au încălcat legea, au încasat corespunzător amenzi crânce și schelălăiau a victime. Au memoria scurtă. Atunci bine!”, a conchis Mircea Badea. 

Loading...