Mircea Solcanu a acceptat să iasă din izolarea pe care și-a impus-o după scandalul în care a fost implicat în 2013 și care a dus la concedierea lui de la Acasă TV. A făcut-o pentru înmormântarea bunului său prieten Răzvan Ciobanu.


”Indiferent ce vor spune mulţi, memoria unui talent nu o voi lăsa terfelită în niciun chip, ba din contră o voi onora aşa cum merită nu numai un prieten, dar în primul rând un om mişto. Dumnezeu să te odihnească prieten drag”, a fost mesajul lui Mircea Solcanu (43 de ani) la moartea designerului Răzvan Ciobanu.

Răzvan și Mircea s-au numărat printre primele vedete din România care și-au recunoscut deschis orientarea sexuală, asumându-și, la vremea respectivă, să fie neînțeleși, luați peste picior sau chiar urâți de o mare parte a opiniei publice din România.

Fostul prezentator al Poveștirilor de noapte de la Acasă TV a acceptat să iasă din izolarea autoimpusă în urmă cu șase ani, pentru a participa la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu joi, la Cimitirul Progresul din Capitală.

razvan-ciobanu-inmormantare-mircea-solcanu.jpg

mircea solcanu la inmormantarea lui razvan ciobanu
Mircea Solcanu, copleșit de tristețe la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
foto: Click!

 

Complet schimbat față de personajul colorat, mereu cu zâmbetul pe buze de la televizor, Solcanu i-a luat prin surprindere pe cei care nu mai știau de multă vreme nimic despre el. Fosta vedetă de la Acasă TV a apărut cu părul lung, prins într-o coadă la spate, slăbit și cu chipul brăzdat de riduri adânci.

mircea-solcanu-povestiri-de-noapte.jpg

mircea solcanu la povestiri de noapte
Așa arăta Mircea SOlcanu pe vremea când prezenta ”Poveștirile de noapte” de la Acasă TV
foto: Acasă TV

 

Solcanu a ales o ținută de doliu foarte șic, perfectă pentru a onora talentul de designer al prietenului său: sacou gri petrol cu clapete și detalii negre la buzunare și guler, cămașă albă și cravată neagră prinsă cu inel metalic, pantaloni negri și bascheți animal print.

Mircea Solcanu, concediat de la Acasă TV după un comentariu nepotrivit pe Facebook

În 2013, într-o perioadă în care se bucura de mult succes cu emisiunea prezentată alături de Cabral, Mircea Solcanu a postat un comentariu jignitor pe pagina personală de Facebook, pe un subiect foarte sensibil. Mai precis, vedeta i-a criticat pe părinții unui băiețel sfâșiat de câini într-un parc din Capitală. Ulterior, Solcanu și-a cerut scuze, dar răul fusese deja făcut, iar consecința directă a fost concedierea lui de la Acasă TV.

Solcanu s-a retras mai apoi la Constanța și a evitat multă vreme orice ieșire publică. În urmă cu un an, declara că nu mai păstrează legătura cu multă lume din viața lui d evedetă de televiziune. „Prietenii din showbiz sunt de unică folosinţă. Oameni din showbiz cu care încă vorbesc mai sunt vreo doi şi mă gândesc că dacă le spun numele să nu devină protagoniştii vreunei vânători de vrăjitoare. Sunt aproape de sufletul meu şi aşa cred că îi protejez, prin tăcere”, a declarat Solcanu anul trecut pentru Cancan.

 

Citește și:

Trei ani de închisoare pentru moartea lui Ionuț

Ce schimbată este Felicia Anghel, mama lui Ionuț, copilul ucis de câini!

 
 
Loading...