Îndrăgitul actor din serialul „Vlad”, care îl joacă pe durul Leonard „Cleşte” Cazacu, a avut parte de o nuntă secretă alături de aleasa lui, Ana Maria. Cuplul a mers la starea civilă pe 11 iulie, iar duminica aceasta (3 noiembrie) au făcut și cununia religioasă. Totul a fost elegant și discret.


Duminică, 3 noiembrie, actorul Emilian Oprea (41 de ani) şi soţia sa, Ana Maria, au făcut nuntă la Hanul lui Manuc din Capitală. Printre cei prezenţi la eveniment au fost şi colegii din serialul „Vlad” (PRO TV), în frunte cu Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Monica Bârlădeanu, George Piştereanu sau regizorul Jesus del Cero. Cei doi au reuşit să se căsătorească la ofiţerul Stării Civile pe 11 iulie, anul acesta, după aproape 10 ani de relaţie și doi copii superbi.

nunta-emilian-oprea_3.jpg

emilian oprea nunta
Rochia retro, cu guleraș și broderie, i-a venit perfect miresei
foto: arhiva personală

Anul acesta, la lansarea grilei de toamnă a postului PRO TV, actorul ne-a povestit că a făcut pasul cel mare cu mama copiilor lui, la starea civilă. „M-am căsătorit, între timp, am făcut cununia civilă pe 11 iulie, anul acesta. Încă nu ştim dacă va urma şi nunta, nu ne-am gândit încă la acest eveniment”, ne-a povestit actorul, pe care îl veți revedea în fiecare luni, la PRO TV, în sezonul doi din «Vlad».

nunta-emilian-oprea_1.jpg

nunta emilian oprea
Emilian și Ana Maria Oprea au ajuns în fața altarului duminică, 3 noiembrie
foto: arhiva personală

Dacă la cununia civilă Ana-Maria Oprea a purtat o rochie bleu-ciel, extrem de diafană și de feminină, care s-a potrivit perfect cu buchetul colorat și cu părul blond platinat, la nuntă a purtat o ţinută atipică. Rochia albă, cu guleraș impecabil, cu fustă aproape transparentă, i-a venit de minune miresei. Nasturii și broderie de pe spate i-au dat un farmec aarte, retro, iar coafura a fost foarte bine aleasă. Emilian, la rândul său, a purtat un costum albastru, care i-a stat foarte bine, dar care i-a acoperit tatuajele de pe braţe şi umeri.

echipa_de_filmare_la_nunta.jpg

emilian oprea nunta
De la nuntă nu au lipsit colegii din serialul "Vlad"

Se face sezonul 3 din “Vlad”

Povestea răzbunării continuă într-un nou sezon „Vlad”. Jocul pentru putere și urmele trecutului prind forme noi, iar personajele care înspăimântau doar prin pronunțarea numelui preiau frâiele și vor să-și ducă planul la final cu propriile arme. Iordache, fostul partener de afaceri al lui Cezar, și cel care i-a omorât copiii, este pregătit să-l distrugă pe inginer în următorul sezon, care va fi difuzat în 2020, la Pro TV. Adrian Titieni e cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din „Vlad”.

Citește și:

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

În ce seriale şi filme au mai jucat actorii din “Vlad”. Ce mult s-au schimbat!

 
 
Loading...