Mirela Baniaș de la Insula iubirii se pregătește intens pentru cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a reușit să treacă peste relația care a făcut-o cunoscută în lumea mondenă și acum i-a spus «DA» unui alt bărbat cu care urmează să facă și nunta, dar și un copil.


Mirela a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a mărturisit cât de fericită este și cât de bine se simte lângă Florin Tecar, cel cu care vrea să-și întemeieze o familie. Cei doi se află acum în Cuba, unde petrec o frumoasă vacanță exotică, iar acolo, iubitul ei, i-a oferit inelul de logodnă.

Mirela Baniaș se pregătește de nuntă

53008408_2429157443873629_549566770902466560_n.jpg

Mirela Baniaș a spus DA în Cuba
Foto Facebook

După o lungă perioadă în care Mirela Baniaș a suferit din cauza fostei relații pe care o avea cu Ionuț Gojman, noua ispită de la Insula Iubirii, ea s-a hotărât să-și pună ordine în viață și în suflet, iar acum iubește din nou. Florin Tecar este sufletul ei pereche, căruia i-a spus «DA» în Cuba.

„Cred că primăvara mea nu putea să aibă un început mai frumos decât acesta la capatul lumii. Alături de soarele puternic de aici, radiez și eu de fericire. Astăzi am spus DA! Nu pentru prima oară, dar cu siguranță pentru ultima oară și în cel mai special mod posibil. Fericirea mea nu cunoaște limite acum și sper să ajungă la fiecare dintre voi. Vă mulțumesc din suflet celor care m-ați susținut la orice pas, și vă mulțumesc și vouă, celor care prin critici m-ați învățat cum să fiu și mai puternică. @florintecar, te iubesc din tot sufletul meu, și îți mulțumesc din inimă pentru toate momentele de suflet pe care mi le-ai oferit. Alături de tine am simțit cum este să fii prietenă, iubită, dar și mamă, un sentiment de care mi-am dorit mereu să am parte?‍?‍?‍? DA!”, a scris Mirela Baniaș pe contul său de socializare.

Mirela de la «Insula Iubirii» este însărcinată în două luni

Mirela Baniaș, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, s-a decis să facă pasul următor în relația cu acesta. Mirela a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care a arătat prima ecografie a bebelușului, iar admiratorii acesteia nu au putut decât să-i ureze sarcină ușoară și multe împliniri alături de bebe. Ea a dezvăluit că s-a confruntat cu câteva complicații în ceea ce privește sarcina.

mirela-banias-insarcinata.jpg

Mirela este gravidă
Foto Instagram

Mirela s-a confruntat cu câteva probleme la începutul sarcinii deoarece, potrivit spynews.ro, fără să știe că era gravidă, a luat câteva antibiotice din cauza răcelii pe care o contactase.

„S-a întâmplat, dar nu mă pot bucura pentru că sunt nişte complicaţii. În două săptămâni aş afla exact. Dacă e totul ok. Am avut gripă şi am luat antibiotice. Medicii nu garantează că e ok. Da (n.r. sunt bine)”, a declarat Mirela Baniaş.

52989658_2429157500540290_3691269935574548480_o.jpg

Mirela se va căsători cu Florin Tecar, în vârstă de 42 de ani
Foto Facebook
 
 
Loading...