Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes în domeniul televiziunii şi al muzicii, a participat la preselecţia naţională a concursului Eurovision, şi are o viaţă personală fericită, fiind o soţie iubită şi mama a trei copii. La 10 ani de la căsnicie, Mirela a privit înapoi la momentul în care şi-a unit destinul de cel al soţului său, Alexandru şi a împărtăşit câteva dintre cadre cu prietenii virtuali.


Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, este o fire deschisă şi extrovertită, iar telespectatorii şi admiratorii sunt foarte importanşi pentru carismatica prezentatoare şi cântăreaţă. Aşadar, nu este greu de ghicit faptul că vedeta a dorit să împărtăşească nişte amintiri speciale cu cei care îi urmăresc activitatea din mediul online.

mirela-vaida

mirela vaida
Mirela Vaida, în rochie de mireasă, în urmă cu 9 ani
Foto:Arhivă personală

Mirela a distribuit o serie de instantanee emoţionante din ziua nunţii sale cu Alexandru, cel care îi este soţ de nouă zece ani şi alături de care are trei copii. În ziua nunţii, Mirela a fost o mireasă atipică şi nu s-a putut despărţi de dragostea pe care o poartă folclorului, aşadar a ales ca voalul de mireasă să îi fie înlocuit cu o eşarfă cu diferite imprimeuri ce amintesc de modelele populare.

img.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida, în ziua nunţii
Foto:Arhivă personală

Rochia purtată a fost una simplă, lipsită de dantelă în exces sau de o trenă imensă. Frumuseţea Mirelei, dar şi ochii albaştri pătrunzători au fost scoase în evidenţă cu ajutorul unui machiaj delicat. 

nunta-vaida

nunta vaida
Mirela Vaida şi Alexandru, în ziua nunţii
Foto:Arhivă personală

Mirela Vaida şi Alexandru sunt părinţii a trei copii

Din povestea lor de iubire au rezultat trei copii: Carla, Vladimir și micuțul Tudor. Au o relaţie frumoasă, și, chiar dacă nu sunt asemănători din toate punctele de vedere, cei do reușesc să se completeze perfect unul pe celălalt. Soțul Mirelei Vaida este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. (..) Își dorește ca nici copiii să nu fie atât de expuși", declara Mirela Vaida pentru revista Viva.  

 
 
Loading...