Misha (27 de ani) și Connect-R (36 de ani) s-au despărțit în 2015, după patru ani de mariaj, însă nu și-au refăcut viața sentimentală. Mai mult, ei s-au întors recent dintr-o vacanță în Zanzibar (n.r- insula ce face parte din Republica Tanzania, situată în Oceanul Indian) unde își duseseră și fetița, pe Maya.


19_bun-mishatoata.jpg

Misha a pozat mai mult dezbărcată decât îmbrăcată

 

Cei trei au lenevit la plajă, s-au bronzat și s-au distrat ca o adevărată familie. Blondina a încins recent Internetul cu fotografiile de pe plajă, în care își expune, în toată splendoarea, silicoanele imense, implanturi mamare pe care și le-a pus în urmă cu patru ani. Misha a fost cu siguranță, în acel moment, cea mai sexy turistă din Zanzibar, așa că toate privirile au fost îndreptate spre solista noastră.

19_conect-r.jpg

Connect-R a divorțat de Misha acum doi ani

 

Din umbră veghea însă, ca un bodyguard, fostul ei soț, Connect-R. „Am stat nouă zile în Zanzibar, am fost cu fetele, cu sor-mea, cu cumnatul meu, cu familia, vreo trei familii. Chiar a fost frumos! Este un loc în care te duci să dormi, să stai, să te liniștești. (…) Eu am spus-o și o mai spun: vom rămâne o familie. Avem un copil de crescut, suntem oricum super prieteni, asta ne va ține mult timp împreună cumva”, a spus Connect-R, într-o emisiune tv.

 
 
Loading...