Misha (27 de ani) şi Connect-R au anunţat, în mod oficial, în urmă cu aproximativ o lună că mariajul lor a ajuns la final, în ciuda încercărilor de a găsi o cale de mijloc. Artista nu a fost copleşită de despărţire, din contră! A început să pozeze din ce în ce mai sexy şi să distribuie prietenilor virtuali imagini cu ea în ipostaze provocatoare. În ultimul instantaneu Misha a apărut topless şi a primit numai cuvinte de laudă de la cei care îi urmăresc activitatea din mediul online.


Connect-R şi Misha au devenit soţ şi soţie pe 21 septembrie 2014, atunci când au fost cununaţi de către Pepe şi Ralucas Pastramă. Din nefericire, mariajul lor nu a durat decât patru ani. Cei doi au împreună o fiică, iar de dragul acesteia au încercat să remedieze situaţia. După luni întregi de încercări, tmp în care au evitat să spună adevărul celor din jur, Connect-R s-a declarat înfrânt şi a recunoscut public că nu mai exstă cale de întoarcere, divorţul fiind deja consumat.

 

connect-r.jpg

Connect-R alături de Misha și fetița lor
Foto:Arhivă personală

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat", a fost mesajul scris de cântăreţ.

untitled.png

Misha a început să pozeze din ce în ce mai provocator
Foto:Arhivă personală

Iată că divorţul nu a avut un impact negativ asupra Mishei care pozează din ce în ce mai îndrăzneţ şi face mici modificări la look-ul pe care îl are. A renunţat la părul lung, tunzându-se foarte scurt, iar ultima ispravă a solistei este o fotografie topless pe care a încărcat-o pe pagina personală a unei reţele de socializare. 

„Wow!”, „Arăți bine”, „Superbă”, „frumos”, „Frumusețe naturală”, „Prea frumoasă!”, „sexy”. „Arăți super”, „Foarte sexy și frumoasă”, „Zâna frumoaselor”, „Hopa, frumoși sâni”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care le-au făcut fanii care au văzut instantaneul încărcat de artistă. 

 
 
Loading...