Valentina Pelinel a purtat în ziua căsătoriei sale cu fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, o rochie roșie, culoarea ei preferată. Fostul manechin a spus că avea rochia în dulap încă din ziua în care au decis să meargă la Starea Civilă.


Valentina Pelinel (37 ani) a îmbrăcat la cununia cu Cristi Borcea (48 ani) o rochie superbă, pe care nu a comandat-o în mod special pentru aceste fericit eveniment din viața ei. O avea în dulap, fără să știe că, la un moment dat, o va purta pentru prima dată la Starea Civilă alături de bărbatul visurilor ei. ”O aveam în dulap, nu o mai purtasem și, pentru că roșu e culoarea mea preferată, am zis să o îmbrac la cununie”, a mărturisit Valentina Pelinel la ieșirea de la Starea Civilă.

cristi-borcea-valentina-pelinel-cununie-septembrie-2018_2.jpeg

Valentina şi Cristi au ajuns la restaurant în jurul orei 19.00
foto: Mihai Ionescu

Rochia purpurie a fost accesorizată cu niște cercei mari, roșu cu auriu, care se asortau extrem de bine și cu un machiaj care i-a scos în evidență trăsăturile frumoase ale feței. La cununie a luat parte și fiul celor doi, Milan (2 ani şi 3 luni), care a fost tare neastâmpărat. ”Da, Milănică a fost și el prezent, dar nu avea stare. Sănătoși să fim. Sunt fericită și împlinită, așteptam asta de multă vreme”, a mai declarat Valentina Pelinel, la ieșirea din Primăria Voluntari. Ea este însărcinată cu gemeni, lucru pe care l-a confirmat imediat după ce s-a căsătorit. Și pentru că micuțul Milan este gelos, Borcea spune că își dorește fetițe. Valentina și Cristi au plecat azi, 13 septembrie, într-o vacanță în Bodrum, unde omul de afaceri va urma și un tratament psihologic. „Eu aș vrea fetițe, să vedem. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar până la urmă chimia și-a spus cuvântul. Am primit vestea că voi fi tătic foarte fericit. Plecăm în Bodrum, în Turcia, în următoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata ține mult la Valentina, mi-a zis să am grijă de ea și să fim o familie până la sfârșitul vieții”, a adăugat și Cristi Borcea.

 
 
Loading...