Misty a devenit mamă în a treia zi de Crăciun, după o sarcină ținută în maximă discreție. Iubita lui Keo a adus pe lume, prin cezariană, o fetiță care a primit nota 10. Se pare că Misty și Keo sunt cât se poate de fericiți de venirea unui nou membru în familie, iar proaspăta mămică a revenit foarte repede la formele de dinaintea sarcinii.


Misty a vorbit pentru prima dată, de când a adus-o pe lume pe fiica sa, despre viaţa de mamă, dar şi despre schimbările care au survenit în programul său. Din fericire, fiica lui Misty şi a lui Keo este foarte cuminte şi nu obişnuieşte să plângă. Iubita artistului a declarat că inima ei este plină de iubire de când micuţa Arya face parte din existenţa lor."Arya este foarte cuminte, sunt mândră și norocoasă, doarme singură în pătuțul ei în cameră ei, mănâncă bine, e sănătoasă și frumoasă! Eu m-am ocupat de ea din prima clipă și cu băiță și cu tot, fără nicio frică, deși era atât de mică. Parcă explodez de cât de multă iubire simt, iubesc mult mai mult, pe mamă mea, pe Keo, pe Arya nu mai spun!", a declarat Misty.

misty-si-keo-3.jpg

Foto
Arya s-a născut mai devreme decât a prevăzut medicul care a suprvegheat sarcina lui Misty
Foto: Arhivă personală

Ea a vorbit şi despre cum a reuşit să slăbească după sarcină şi cum a reuşit să revină la silueta pe care şi-o dorea. "M-am îngrășat în timpul sarcinii 15-16 kg. Am dat jos la naștere vreo 7,8  și am rămas cu câteva kilograme, dar care abia se observă și nu mă grăbesc să le dau jos, eram oricum mult prea slabă pentru înălțimea mea, înainte de sarcină. Nu țin nicio dietă pentru slăbit pentru că alăptez. Sunt pro alăptat bebelușii, măcar până la 6 luni. Dietă mea, de fapt, este foarte bogată și echilibrată. Mă simt foarte bine, nu mă mai simt o puștoaică, sunt și mă simt mamă, e minunat!", a completat aceasta.

misty-2.png

Foto
Misty a devenit mamă la finalul lunii decembrie
Foto: Arhivă personală

În urmă cu câteva zile, Keo şi Misty au fost la cumpărături, în căutarea căruciorului ideal. Keo a imortalizat momentul şi a încărcat fotografie pe pagina personală de Facebook, semn că este foarte încântat de noul său rol, cel de tătic.

 
 
Loading...