Înjecțiile cu botox pentru înlăturarea ridurilor sunt la modă în rândul doamnelor. Iar vedetele apelează la ele ori de câte ori au ocazia. Raluca Bădulescu (46 de ani) a încercat și Baby Botox, o nouă tehnică de injectare și spune că arată din nouă ca la 20 de ani.


Raluca Bădulescu a început deja pregătirile pentru sezonul estival. Vrea să arate impecabil, atunci când vor fi reluate evenimentele mondene la malul mării.

Astfel că zilele trecute mers la medicul său estetician, Iancu Morad, pentru o nouă procedură minim-invazivă. După ce și-a remodelat conturul mandibulei, în urmă cu două luni, vedeta de la Kanal D a avut  parte de Baby Botox.

O nouă tehnică prin care scapă de ridurile nedorite cu injecții foarte fine care nu-i afectează expresivitatea feței.

Raluca Bădulescu după Baby Botox:”Arăt și mă simt mai tânără”

“Arăt și mă simt mai tânără și sunt cea mai fericită din lume! Eu îi spun mereu lui Iancu Morad MyMagic Doctor, pentru că face pur și simplu magie. M-am întâlnit recent cu o prietenă care nu mă mai văzuse de ani buni și care mi-a spus că arăt mai bine ca oricând. Meritul îl are domnul doctor. În urmă cu două luni, mi-a făcut o remodelare a mandibulei cu ajutorul unor injecții cu cristale de calciu. E incredibil cum am scăpat imediat de gușă, iar mandibula a căpătat un contur mai ferm, ca în adolescență. Aceste mici modificări fac o mare diferență per ansamblu asupra chipului. Pasul următor a fost să dăm un refresh pielii și să facem Baby Botox, adică acel tip de botox care nu îți lasă trăsturile înghețate. Sunt injecții fine, cu mai puțină substanță, care te scapă de riduri și îți dau acel look proaspăt și odihnit pe care ți-e mai mare dragul să îl afișezi”, ne-a spus Raluca Bădulescu.

Ce este Baby Botox

Baby Botox este o tehnică nouă de injectare cu toxină botulinică. Se injectează în mai multe puncte o cantitate mai mică de substanță, astfel încât să evităm acel aspect blocat al chipului.

Procedura are avantajul de a fi rapidă și de a elimina complet posibilele efecte ulterioare. Nu apar vânătăi, nu doare, iar trăsăturile nu sunt înghețate.

raluca-badulescu-injectie-baby-botox-medicul-iancu-morad.jpg

Medicul estetician i-a injectat Ralucăi Bădulescu botox, folosind o nouă tehnică
Medicul estetician i-a injectat Ralucăi Bădulescu botox, folosind o nouă tehnică

Obținem un look proaspăt, odihnit, păstrând în același timp mobilitatea musculară. Mai simplu spus, nu riscăm să ne pierdem expresivitatea. În plus, costă și mai puțin decât clasicul tratament cu botox.

„Este o procedură cerută din ce în ce mai mult care îți oferă și îți menține un aspect proaspăt și natural”, a explicat chirurg estetician Iancu Morad.

Cât costă Baby Botox

Tratamentul Baby Botox diminuează sau elimină definitiv ridurile fine din zone unde înaintarea în vârstă își pune amprenta: colțul ochilor (laba gâștii), frunte, deasupra sprâncenelor, între sprâncene, bunny lines (încrețiturile de la baza nasului), în jurul buzelor, în zona gâtului sau sub mandibulă.

La clinica medicului Morad, tratamentul Baby Botox costă 250 euro.

Citește și: 

Vedetele care jură că nu au apelat la botox, dar au faţa de acum 10 ani

Raluca Bădulescu, față în față cu Denise Rifai: "Am 46 de ani, dar sunt fata mamei și a lui tata"

 

 
 
Loading...